Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

VIDEO! A murit Gabi Luncă. Renumita cântăreață de muzică populară și lăutărească era la Terapie Intensivă, infectată cu Covid-19

Încă un nume mare al muzicii de petrecere a murit noaptea trecută. Cântăreața de muzică populară și lăutărească Gabi Luncă a decedat, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul din Ilfov. În urmă cu câteva zile, fiica artistei a declarat la Antena 3 că două teste pentru coronavirus au ieşit pozitive, iar Gabi Luncă a avut nevoie de mască de oxigen, fără a fi intubată. Potrivit Mediafax, artista se afla vineri la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Ilfov, din cauza Covid-19.

Anunţul decesului a fost făcut de Rebeca Onoriu, fata cea mică a artistei, pe pagina sa de Facebook.
“După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a fost mesajul postat de Rebeca Onoriu.

Cea mai cumplită perioadă din viața mea. Am sperat, m-am rugat, însă inimioara mamei mele a obosit. Omenește s-a făcut tot ce s-a putut face. Nu suntem nemuritori. Avem liniștea și certitudinea că mama e în brațele Domnului și e liniștită. Am solicitat să se facă testul, să ne-o dea acasă, să o înmormântăm creștinește. Sper să nu fie nicio problemă. Acum două zile am vorbit cu mama la telefon. Știți care au fost ultimele ei cuvinte? «Rămâneți cu Domnul Iisus»”, a declarat, la România TV, Rebeca Onoriu.

Gabi Luncă s-a născut în 16 octombrie 1938, la Vărbilău, Prahova. Din 1992, ea a mai cântat doar muzică religioasă.

Tot vineri a decedat și Nelu Ploieșteanu, care, la rândul său, fusese diagnosticat cu coronavirus.
Vineri, 26 martie, a murit
Cornelia Catanga, și ea infectată cu Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?