Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Fotbal amical – O nouă victorie pentru CSM Focșani 2007!

 

  • FCSB II – CSM Focșani 2007 0-1 (0-0)

 Formații

CSM Focșani 2007: Geantă (60 Apenciucesei) – Juncănaru (65 Săpunaru), Găină (60 Bratu), Panaite (46 Moisi), Manu (79 Bodea) – Negoiță 56 (Băciuț), Preoteasa (73 Istrati), Benkaid (46 Stancu), Strătilă (Gorovei) – Taciuc (Negruț) – Lemac (60 Jurj).

FCSB: Tîrnovan – Pantea, Gogor, Soilides, Șerban – Ardelean, Pandele, Trif – Niță, Buziuc, Stan. Rezerve: Udrea, Moldovan, Nicola, Istrate, Tudor, Lăutaru, Papui.

Fotbaliștii seniori ai Focșaniului au continuat seria meciurilor de pregătire pentru partea a doua a Campionatului Ligii a III-a, cu întâlnirea pe care au avut-o sâmbătă, 27 februarie, la București, cu FCSB II, din seria a 4-a a Ligii a III-a. Bucureștenii, aflați pe locul al doilea în serie, și al căror obiectiv declarat este promovarea în Liga a II-a în dauna Stelei, au trimis în teren o formație cu mai mulți jucători cu evoluții pentru prima echipă a FCSB, între care foarte experimentații Soilides și Buziuc. A fost un joc echilibrat, în care ocaziile de gol le-au aparținut oaspeților. În prima repriză, Manu a trimis sub transversală de unde portarul FCSB reușit să respingă, iar în partea a doua a întâlnirii, după o combinație cu Băciuț, Jurj a șutat în bară. Aproape de gol a fost și Negruț, servit de Gorovei. CSM 2007 a marcat golul victoriei prin Jurj, care a reluat cu capul în minutul 88, după lovitura liberă bătută de Stancu.

Pentru focșăneni urmează amicalul cu Ceahlăul Piatra Neamț de pe stadionul Milcovul, din 6 martie.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?