Ediția: Joi 20 iunie 2024. Nr. 6653
Ediția: Joi 20 iunie 2024. Nr. 6653

FOTO! Polițiștii ne amintesc: nunțile, botezurile și mesele festive sunt în continuare INTERZISE. Peste 200 de amenzi aplicate în ultimele 24 de ore în Vrancea

 

ACŢIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR IMPUSE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID 19, DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTII VRÂNCENI

            În ultimele 24 de ore, poliţiştii vrânceni împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai I.S.U. Vrancea, A.N.P.C., D.S.V.S.A şi I.T.M. Vrancea, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii vrânceni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate peste 140 de societăți comerciale, 193 locaţii de interes, 66 mijloace de transport, fiind legitimate totodată peste 1700 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 203 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 21200 de lei, din care 174 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

*

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului  judeţ.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.

Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt în continuare interzise.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

COMUNICAT IPJ Vrancea, 20 februarie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?