IRIS Talent Show 2021 – concurs de talente organizat de soprana Valentina Gabriela Băncilă, originară din Focșani

0
517

Soprana Valentina Gabriela Băncilă, originară din Focșani, organizează, împreună cu o altă focșăneancă, stabilită în Italia de 15 ani, Irina Tîrdea, IRIS Talent Show 2021, un concurs prin intermediul căruia și-au propus să ajute, gratuit, copii talentați, și nu numai, să fie cunoscuți în lumea muzicală. „Mi-am propus să organizez un concurs online pentru a ajuta copiii talentați din România, gratuit, să iasă în față. Concursul va fi însă internațional. Juriul va fi format din nume importante în ceea ce privește atât muzica ușoară, cât și cea clasică din Italia, iar în România, jurul va fi format din artiști aflați în vârful piramidei.

Pentru organizarea acestui concurs, m-a ajutat tot o focșăneancă de-a noastră, Irina Tîrdea, care locuiește la Milano de 15 ani. Artiștii români din juriu vor fi nume mari din muzica populară, cum ar fi: Ionela Morutan, Maria Ghinea, Anghelina Timiș Lungu, Aura Stoican, prezentatoarea de la Etno Tv Lavinia Tirzianu, Mihaela Tabura și eu, în calitate de președinte al juriului. Printre artiștii din Italia care vor face parte din juriu, la fel, vor fi nume mari,  în frunte cu maestrul Giovanni Meozzi, cel care a fost profesorul și pianistul lui Andrea Bocelli‟, a spus soprana Valentina Gabriela Băncilă.

Noul concurs IRIS Talent Show 2021 se adresează „tuturor artiștilor, precum: cântăreți, dansatori, coregrafi, actori, pictori, sculptori, modele,

sportivi, DJ, scriitori, acrobați, fotografi, videomaker sau designer, dar în România ne adresăm mai mult pe latura muzicală‟, mai spune soprana Valentina Gabriela Băncilă.

Concursul este gratuit și presupune trimiterea unui video înregistrat live, „special pentru acest concurs, cu care NU ați mai participat la alte concursuri; sunt acceptate toate genurile muzicale; pentru muzica clasică, este suficient o arie la plăcere, pentru muzica ușoară este suficient o piesă la plăcere, iar pentru muzica populară, trebuie să interpretați un cântec vesel din zona de proveniență, purtând costumul popular reprezentativ zonei (pentru cine reușește, dar nu este obligatoriu, poate trimite și o doină sau o baladă din zona de proveniență, pentru muzica populară vor fi selectați 30 de concurenți)‟, se menționează în regulamentul concursului.

Clipurile video se trimit până la 28 februarie a.c., la adresa de mail: irispresstv@gmail.com sau la numărul de Whatsapp: 0039 344 3800777, participanții fiind rugați să se înscrie și pe canalul de YouTube IRIS TV: https://www.youtube.com/watch?v=Ym_Ag9rn50A&feature=youtu.be.  „Se va acorda premiul publicului, celui care are la clipul său de pe YouTube din concurs, cele mai multe like-uri și distribuiri. Toate nominalizările alese vor intra în concurs cu un juriu excepţional difuzat pe IRIS TV în perioada 1-8 martie. Cel mai bun candidat care va primi cele mai multe voturi din partea publicului va fi premiat cu un contract cu televiziunea IRIS TV, de asemenea, câștigătorii juriului vor primi premii de la casa de modă IRIS și un contract cu Academia IRIS‟, se mai arată în regulamentul concursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here