Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO! Iulian Dumitru, fostul primar din Slobozia Bradului, săltat de mascați

Fostul primar al comunei Slobozia Bradului, Iulian Dumitru, a fost săltat de mascați în această dimineță. Polițiști însoțiți de angajați ai trupelor speciale au descins în această dimineață la locuința fostului edil șef din Slobozia Bradului, motivul fiind încă necunoscut.

Membri ai familiei au filmat în direct cu telefonul mobil al fostului primar o parte din acțiunea de descindere și au transmis pe Facebook, în direct.

Pe filmare se vede cum în locuița lui Iulian Dumitru se aflau doi agenți de Poliție la o masă, unde scriau ceva. Tot în imagini se vede cum fostul edil este flancat de trei mascați, în timp ce se îmbracă, cel mai probabil pentru a fi condus la audieri.

Din discuțiile purtate de Iulian Dumitru cu soția, rezultă că vinovat de această acțiune a polițiștilor s-ar face actualul primar din Slobozia Bradului, Merlin Ivancea.

Să vadă și pocăiții ce face Ivancea Merlin”, spune la un moment dat fostul primar.

Anterior, și soția acestuia a afirmat că “pentru un laptop face fratele Merlin treaba asta, e și pocăit”.

Vom reveni cu detalii despre acest caz.

UPDATE! În această dimineață, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani au efectuat o percheziție domiciliară în comuna Slobozia Bradului, la locuința unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.
În urma activităților a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un laptop iar un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost condus la sediul poliției pentru audieri. (Comunicat IPJ Vrancea)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?