Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

VIDEO: TROLII DESCOPERĂ LUMEA, la Happy Cinema. Aventură animată muzicală dublată în limba română

Anna Kendrick și Justin Timberlake își împrumută din nou vocile pentru continuarea marelui succes internațional din 2016, Trolii, într-o aventură cu totul specială – TROLII DESCOPERĂ LUMEA. De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată!  Poppy (Kendrick) și Branch (Timberlake) vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă!

Membră a elitei hard-rock, regina Barb (Rachel Bloom), ajutată de tatăl ei, regele Murmur (Ozzy Osbourne), vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru ca rock-ul să fie rege. Pentru că miza e soarta întregii lor lumi, Poppy și Ciot, alături de prietenii lor Măricel (James Corden), Mătăsica (Caroline Hjelt), Bumbăcica (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) și Greg Diamond (Kunal Nayyar), pornesc într-o călătorie prin celelalte ținuturi, pentru a uni toți trolii în armonie împotriva lui Barb, care caută să-i umbrească pe scena muzicală a trolilor.

În rolurile membrilor diferitelor triburi muzicale vom regăsi cea mai mare concentrație de celebrități din muzică și film care și-au împrumutat vreodată vocile unui film de animație. Tribul funk e reprezentat de Mary J. Blige, George Clinton și Anderson .Paak. Din tribul country fac parte Kelly Clarkson, în rolul lui Delta Dawn, Sam Rockwell, în rolul lui Hickory și Flula Borg în rolul lui Dickory. J Balvin vine cu reggaeton, în timp ce Ester Dean e membru al tribului pop. Anthony Ramos e membru al tribului techno, iar Jamie Dornan e membru al tribului de jazz. Renumitul dirijor și violonist Gustavo Dudamel este Trolzart, iar Charlyne Yi este Pennyfluier, din tribul muzicii clasice. Kenan Thompson este Tiny Diamant, un nou-născut din tribul hip-hop.

          TROLII DESCOPERĂ LUMEA este regizat de Walt Dohrn, care a fost co-rergizor la primul capitol, și este produs de Gina Shay. Flmul e co-regizat de David P. Smith, și co-produs de Kelly Cooney Cilella, ambii lucrând și la Trolii.

TROLII DESCOPERĂ LUMEA va avea în coloana sonoră și și o piesă originală interpretată de Justin Timberlake, care a câștigat o nominalizare la Oscar 2016 pentru piesa din primul capitol, “Can’t Stop the Feeling!,” iar muzica filmului va fi compusă de Theodore Shapiro (Ghostbusters, The Devil Wears Prada).

Voci română: Andreea Gaica, Dalma Kovacs, Adi Dima, Raul Stănulescu, Eduard Mihai Andreianu, Tomi Cristin, Ionuț Grama, Cătălin Rotaru, Alina Teianu, Silvia Gîscă, Olimpia Mălai, Tamara Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?