Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO și GALERIE FOTO: S-a deschis PMD Autoservdetailing: Servicii de curăţare şi întreţinere profesională a autoturismelor

PMD Autoservdetailing oferă servicii de curăţare profesională a autoturismelor prin care le readuc strălucirea acestora şi le asigură protejarea pe termen lung. Cu o experienţă de câţiva ani în Germania şi cunoştinţe tehnice, specialiştii de la PMD Autoservdetailing oferă servicii de detailing la care sunt folosite unele dintre cele mai bune echipamente şi materiale de curăţare din Europa. Detailing-ul înseamnă o întreţinere şi curăţare profesională cu tratamente speciale care asigură protecţia maşinii, dar îi și redau strălucirea originală. Societatea situată la intrare în Unirea – Odobeşti dinspre Focsani, pe stânga, oferă servicii de quick detailing, prin care asigură o curăţare amănunţită profesională interior-exterior a autovehiculelor. De exemplu, la exterior se face clătire, şamponare, curăţare cu jetul, spumare manuală, clătire şi uscare. Adică şase etape pentru curăţarea maşinii, o diferenţă faţă de o spălătorie obişnuită. La curăţarea interiorului se lucrează parţial şi cu pistol tornador, în funcţie de operaţiune. Garanţia serviciilor de calitate este asigurată cu ajutorul angajaţilor, care au beneficiat de experienţă în Germania.

La curăţarea şi restaurarea maşinilor sunt folosite produse profesionale, de la producători de top europeni, precum POLYTOP, KochChemie, 3M, Meguiars, Nano Ceramic, GTECHNIQ sau Colourlock – PRODUCĂTOR DE TOP în restaurarea şi întreţinerea pielii.

Pachetele de servicii de curăţare sunt stabilite în funcţie de maşină, dacă are tapiţerie din textil sau din piele. Preţurile serviciilor oferite diferă în funcţie de cât de murdară este maşina sau tipul acesteia. De menţionat că, în primele două luni de zile, vor fi preţuri promoţionale pentru serviciile prestate clienţilor. Pentru societăţile comerciale care doresc o întreţinere profesională a autoturismelor, se oferă abonamente personalizate cu pachetele de servicii oferite de PMD Autoservdetailing.

Lista serviciilor oferite de PMD Autoservdetailing include detailing exterior rapid, detailing interior rapid, spălare tapiţerie, servicii tinichigerie uşoară cu ventuze sau sudură, desfoliat, polish faruri, ceară/luciu auto, protecţie ceramică, curăţare păr animale, curăţare şi protecţie piele. Pasul următor îl reprezintă spălătoria mobilă pentru interior – exterior, tapiţerie, servicii detailing la domiciliu.

Recondiţionări tapiţerii din piele cu cele mai bune tratamente

Recondiţionarea tapiţeriilor din piele este un serviciu special oferit la PMD Autoservdetailing şi recomandat în special pentru crăpăturile care apar în urma uzurii. Primul pas este identificarea nuanţei de piele. Dacă sunt mici găuri, atunci sunt folosite soluţii de umplere. Urmează vopsirea şi uscarea tapiţeriei. Pentru a evita uzura prematură a tapiţeriilor din piele naturală, se recomandă întreţinerea periodică cu un tratament special.

Degresarea şi hidratarea tapiţeriei din piele este un procedeu care se realizează în trei paşi. Materialele folosite sunt furnizate de Colourlock, producătorul preferat de furnizorii de tapiţerii din piele pentru autoturisme. În acest proces nu se foloseşte apă, se utilizează doar o spumă specială care nu udă pielea, doar o curăţă la suprafaţă. Agentul de degresare nu conţine nici o substanţă chimică care ar putea usca sau distruge pielea. Conţine un balsam care curăţă şi recondiţionează pielea. În ultima fază se vine cu aplicarea unei soluţii leather conditioner, care are rolul de a proteja pielea în condiţii sigure. Aceasta conţine substanţe hidratante, pentru a proteja suprafaţa pielii pe termen lung.

PMD Autoservdetailing asigură, la cerere, o protecţie ceramică a maşinilor. Prin folosirea acestui tratament ceramic, se asigură protecţia împotriva micilor zgârieturi, a substanţelor chimice, ploii acide. Nu în ultimul rând, este păstrat aspectul original al autoturismului. Protecţia ceramică a vopselei este indicată pentru maşinile noi, dar şi vechi, pe care proprietarii vor să le întreţină şi să le asigure o protecţie pe un termen lung.

Programările se pot face la tel. 0720181934, email: contact@autoservdetailing.ro sau pe facebook la pmdautoservdetailing.

Sediul PMD Autoservdetailing este pe strada Libertăţii 526, la intrare în Unirea (Odobeşti), partea stângă – dinspre Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?