Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

A murit, la numai 42 de ani, fostul jurnalist de sport Vlad Vlăsceanu

Vlad Vlăsceanu (foto), fostul nostru coleg de redacție, de astăzi a plecat de lângă noi…  prea repede, de ce… Incredibil… Nu se poate… Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească… Nu te vom uita niciodată, Vlad! Sincere condoleanțe familiei! Alexandra suntem alături de tine și copilașii tăi… Dumnezeu să te întărească! Redacția SDV în doliu”, se arată într-o postare pe pagina de facebook Sportuldevrancea Focșani, coordonată de profesorul și jurnalistul Viorel Paizan.

– DRAMĂ – Lumea presei este in doliu ! Vlad Vlăsceanu, un mare campion al presei ne-a părăsit mult prea devreme. Avea doar 42 de ani și o familie frumoasă! Rămas bun, prieten drag! Condoleanțe familiei!”, scrie profesorul și antrenorul Laurențiu Muscalu.

Vlad Vlăsceanu a fost absolvent al Colegiului Național Unirea din Focșani, iar directorul colegiului, profesorul Cornel Noană a transmis un mesaj despre „spiritul unirist” al fostului jurnalist: „Dacă mi-ar fi cerut cineva să exemplific existența, peste timp, a spiritului unirist, cu siguranță că primul nume pe care l-aș fi pronunțat ar fi fost al tău, Vlad Vlasceanu… Nu cred că pot să-ți mulțumesc suficient niciodată, prieten drag… Drum lin!”

Conform adevărul.ro, „Vlad Vlăsceanu, directorul general al firmei Ad Media Consulta şi unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în zona imobiliară, fondator şi director al Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn) a murit în noaptea de joi spre vineri (7/8 ianuarie), în urma unui infarct. Vlad Vlăsceanu avea 42 de ani şi venise joi la părinţi, la Focşani, de Sf. Ion, pentru a-l sărbători pe unul dintre cei trei copii ai săi. Era absolvent al Colegiului Naţional „Unirea” din Focşani şi în trecut a lucrat în presă, la Uniplus Radio Focşani, ca reporter sportiv.”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?