Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO! Accident cu trei răniți, dintre care unul încarcerat, la ieșirea din Adjud

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit astăzi, 03 ianuarie, în jurul orei 16:15, la un accident rutier produs pe DN 11 A, la ieşirea din municipiul Adjud. În urma impactului dintre 2 autoturisme, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată.
Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).
Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea unei persoane rămasă blocată într-unul dintre autoturisme. Ulterior, victima de sex masculin în vârstă de 24 ani, politraumatizată în urma accidentului rutier, a fost predată în stare conștientă unui echipaj SAJ, care a transportat-o la spital.
Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, respectiv o persoană de sex feminin, în vârstă de 20 de ani, care prezenta traumatisme la membrele inferioare. Pacienta a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani.
Cealaltă victimă neîncarcerată, o persoană de sex masculin, a fost preluată de un echipaj SAJ.
UPDATE! Accidentul de pe DN 11A s-a produs pe raza județului Bacău. – IPJ Vrancea

 

COMUNICAT ISU Vrancea, 3 ianuarie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?