Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

A murit fiica de 19 ani a patronului de la Dogan; era studentă la Istorie

Melissa Bozkus, fiica de 19 ani a omului de afaceri Eyup Bozkus, patronului restaurantelor Dogan și Tepte Steak House din Focșani, a murit sâmbătă, la București. Tânăra era studentă la Facultatea de Istorie din cadrul Universității din București. Pagina de Facebook a mamei sale, Laura Bozkus (Laura Panaite), care a postat ieri o imagine cu doliu, s-a umplut cu mesaje de condoleanțe.

Ce poți să spui unor părinți și frate să le alini durerea? E prea greu! Drum lin la îngeri, Melissa, copil frumos și bun! Dumnezeu să vă dea putere, să vă întărească! Condoleanțe!”

Nu-mi pot să cred Laura ce pot să aud. Dumnezeu să-ți dea putere să treci peste această tragedie a vieții tale. Știu că aceste cuvinte nu te ajută cu nimic, ce pot să mai spun că am rămas fără cuvinte. Sincere condoleanțe și drum liniștit la îngeri scumpei tale fetițe pe care o adoram, putere să îți dea Dumnezeu!”

Nuuuuu! Nu se poate!!! Nu pot crede așa ceva! Draga noastră Melissa! Doamne, spuneți că nu este adevărat! ???Nu sunt cuvinte …Dumnezeu să o ierte, iar vouă, multa putere, Laurica!”

Fratele Melissei, Dogan Bozkus, a postat sâmbătă un mesaj prin care își exprimă durerea fără margini față de tragedia care a lovit familia.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?