Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

Gimnastică – Ana-Maria Bărbosu și Iulia Florentina Trestianu, la Campionatul European!

  • Competiția va avea loc în Turcia, la Mersin, între 17 și 20 decembrie 

          Ana-Maria Bărbosu și Iulia Florentina Trestianu, fetele de aur, argint și bronz al Focșaniului, vor reprezenta, împreună cu alte sportive, România, la Campionatul European de gimnastică artistică pentru junioare. În acest an, competiția, programată inițial la Baku, în Azerbaidjan, va avea loc în în premieră, la Mersin, în Turcia, în perioada 17-20 decembrie. În aceste zile, tot la Mersin, au loc întrecerile băieților, unde România este foarte bine reprezentată.

          Ana-Maria și Iulia Trestianu vor pleca în Turcia, cu delegația României, duminică, 13 decembrie, și se vor afla la Mersin, pentru acomodare și participare la concurs până la 21 decembrie.

          Cele două campioane de la Focșani, unde au fost pregătite și lansate spre performanța de vârf în gimnastică, la Clubul Sportiv Școlar de profesorii antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica, acum, la Centrul Național Olimpic pentru junioare de la Deva, se vor afla în premieră la o competiție de anvergura Campionatelor Europene. Ana-Maria, care este campioana absolută a junioarelor din România, dar și colega și prietena ei, Iulia-Florentina, multiplu medaliată la campionatele naționale, foarte talentate, muncitoare, valoroase, pot reuși performanțe deosebite și la Campionatul European și pot aduce Focșaniului, după foarte mult timp – în 1998, în Rusia, Daniela Trandafir câștiga medalia de argint cu echipe de junioare a României – medalie sau medalii.

          În numele Monitorului de Vrancea și al cititorilor săi, le urez succes și să se întoarcă acasă cu rezultate de prestigiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?