VIDEO: Deputatul Nicușor Halici: Guvernarea PSD a creat peste 230.000 de noi locuri de muncă

0
984

Președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, a făcut un bilanț al celor trei ani de guvernare social-democrată și a precizat ce va face în continuare Partidul Social Democrat pentru români:

„Privind la mandatul care se încheie sunt mândru că împreună cu echipa Partidului Social Democrat am reușit să îndeplinim 78% din promisiunile făcute românilor în 2016. Am dublat bugetul României, am majorat veniturile medicilor de patru ori, ale profesorilor cu 57%, salariul minim l-am dublat, am majorat pensiile cu 45% și am adoptat o lege de majorare a pensiilor cu 40% pe care PNL nu o pune în aplicare. Am dublat alocațiile copiilor, am eliminat 102 taxe, am micșorat TVA de la 24 la 19% iar pentru alimente și servicii Horeca de la 24 la 9%. Am asigurat transport gratuit pentru studenți pe calea ferată, am plafonat tarifele la gaze naturale pentru populație.

Guvernarea PSD a creat peste 230.000 de noi locuri de muncă. Am asigurat un proiect de investiții major cu peste 10 miliarde de euro alocate pentru investiții realizate în domenii vitale precum drumuri, canalizare, apă, școli, dispensare. În prezent sunt peste 12.500 de obiective de investiții cu peste 10 miliarde de euro alocați. Am deschis mii de șantiere pentru ca România să ajungă acolo unde îi este locul.

Pentru viitorul apropiat ne angajăm să majorăm bugetul cu peste 400 de miliarde, bani din care vom asigura majorarea salariului minim de la 2.350 la 3.500 lei, salariul mediu de la 5.200 la 7.000 lei, a punctului de pensie de la 1.775 la 2.340 lei, pensia minimă de la 800 la 1.300 lei, impozit zero la salariul minim, scăderea impozitului la salariații cu copii, dublarea alocațiilor pentru copii.

Vom atrage toate fondurile europene alocate României pentru dezvoltare. Vom iniția programul „Un loc de muncă pentru fiecare”, bonus pentru cei care angajează șomeri, programul Restart Rural pentru care să dezvoltăm domeniile din agricultură, silvicultură, piscicultură și servicii conexe din mediul rural.

Vom depune toate eforturile ca orice român, indiferent de regiune, să ajungă în maxim două ore la cel mai apropiat aeroport și în maxim o oră la cea mai apropiată intrare pe autostradă‟.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL, la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here