Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Dosare penale pentru trei șoferi prinși băuți la volan, dar și cu mașina neînmatriculată, permisul suspendat, sau fără permis

 

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La data de 29 noiembrie a.c., ora 01.35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat de 48 ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 29 noiembrie a.c., ora 02.45, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat un bărbat de 42 ani, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DJ205 E – Garoafa, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autoturismul pe care îl conducea bărbatul, nu era înmatriculat sau înregistrat.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

La data de 30 noiembrie a.c., ora 23.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un tânăr de 27 ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal

BULETIN DE PRESĂ al IPJ Vrancea, 2 decembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?