Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO: Focșăneanul Adrian Țuțu, primul câștigător de la „Românii au talent”, a lansat o nouă piesă și povestește ce a făcut cu marele premiu de la emisiune

Adrian Țuțu, primul câștigător al show-ului ProTV „Românii au talent”, a trimis ieri presei un comunicat în care anunță că a lansat o nouă piesă – „Iartă-mă, Doamne (plin de păcate)” și povestește ce a făcut cu 120 de mii de euro, banii câștigați la emisiunea din 2011:

„Uite că au trecut 10 ani de când am apărut pentru prima dată pe micile ecrane, iar deși fac muzică de aproape 15 ani, consider că ultimii 10 au fost dedicați trup și suflet muzicii. Tot 10 ani au trecut și de când am intrat pentru prima dată în studiourile acestei industrii, unde am avut ocazia să întâlnesc oameni care făceau cu drag muzică. Pe atunci eram un puști, și pentru că intrasem singur în „horă”, m-am lăsat influențat de vorbele oamenilor și am început să cred că lumea din jurul meu are un interes ascuns.

Pentru că abia câștigasem o sumă de bani, am hotărât să investesc totul în pasiunea mea, iar sufletul meu mi-a spus că trebuie să petrec cât mai mult timp pe lângă oamenii deja pricepuți din industria muzicală, să pot învăța și eu să fac ceea ce fac ei. Au urmat multe zile, multe nopți în care am făcut numai asta. Eram însetat de cunoaștere și voiam să prind cât mai multe, ca mai apoi să îmi fac propriul studio. Bineînțeles că odată cu informația pe care o câștigam, chiria încă venea. Pentru că stăteam până la ore târzii în noapte, taxiurile nu se plăteau singure, iar atunci când stai trei sferturi din zi la studio mâncarea te costă mult mai mult pentru că nu mai ai timp să gătești. Pe lângă toate astea, mă uitam la ceilalți artiști, și văzând cum își păstrează imaginea, cât investesc în ei, îmi doream și eu să fiu la fel. Am investit cât am putut de mult în mine, dar totodată nu am uitat să îmi renovez apartamentul și să-i țin aproape pe oamenii care atunci când nu aveam ce pune pe masă, îmi lăsau mâncarea la ușă, ciocăneau, după care fugeau deoarece știau că eu nu suportam ideea de a fi ajutat în acest mod.

Au trecut ceva ani, și conștient fiind că inevitabil banii se vor duce, am tot continuat să merg prin studiouri și să „fur” meserie așa cum o făceam și pe șantiere. Așa cum am scris atunci pe paginile mele de social media, m-am întors fără bani la Focșani, dar cu un mare bagaj de cunoștințe. De aici începe distracția!

După cum v-am zis, în toată această perioadă de umblat mai mereu prin studio-uri, am ținut aproape de mine și oamenii care mi-au fost alături atunci când nu aveam nimic, așa că acum, picat iar la greu, „fratele meu” din altă mamă m-a primit în sânul familiei lui, și odată ajunși acolo ne-am angajat să construim o casă cuiva, cu scopul de a câștiga bani pentru primul studio. După aproximativ 8 luni de muncă, am reușit să facem un ministudio, și având experiența căpătată din domeniul muzical, a venit și piesa „Mai Tare”, prima piesă produsă de integral de mine, care m-a readus în București.

Au urmat încă 5 ani în care am muncit în diverse domenii prin București ca să pot strânge bani să îmi fac studioul mult visat. Pe lângă muncă, am continuat să fac și muzică încercând să-i țin aproape pe cei care cred în mine și să nu dezamăgesc.

În toți acești 10 ani, am fost întrebat ce am făcut cu banii, au circulat multe zvonuri cum că mi-ar fi fost luați banii câștigați la concurs. Eu nu am vrut să răspund până nu am reușit să am ceea ce am acum, un studio cum am visat mereu. Acum am aceleași scule pe care le-am văzut prin studiorile profesionale, am echipamentul video pe care l-am dorit atât de tare, și studio-ul foto care împreună completează pachetul de care are nevoie un artist muzical. A fost greu, dar nu imposibil, am reușit să fac toate astea exact cum am vistat și sunt extraordinar de fericit, pentru că le-am obținut prin munca mea, iar acum știu că pot să îi ajut și pe alți oameni talentați și plini de pasiune la fel ca mine, să facă ceea ce își doresc pe plan muzical.

MY CREW MUSIC este studioul care îmi aparține, iar momentan, mica mea echipă este formată din Alex Condruz, un operator plin de viziune, din Gato, un artist dedicat care are la rândul său anii de muzică în spate, și din Adi Moroșanu, un artist nou, ambițios și deschis, care promite multe. Sunt fericit că am reușit să-i aduc lângă mine pe acești băieți talentați, cu sufletul curat, alături de care lucrez cu mare drag.

Am spus toate astea, deoarece piesa „Iartă-mă, Doamne (plin de păcate)” are un mesaj de mulțumire pentru toți oamenii care au făcut sau fac parte din viața mea.

Toți m-ați ajutat să fiu ce sunt acum și fără voi poate că n-aș fi fost aici.

Îmi cer scuze față de oamenii pe care nu i-am înțeles, stând în mintea unui puști speriat, și le mulțumesc tuturor din tot sufletul meu de visător nebun, care a reușit tot ce și-a propus! ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?