Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Grindă aberează cu miliardele pentru Vrancea, dar tot nu și-a plătit impozitul pe casă

Ion „Grindă“ Ștefan, ministru al subDezvoltarii nu și-a plătit, nici la ora asta, în totalitate, impozitul datorat pentru căsoiul de 900 metri pătrați. Într-un cerc restrâns de prieteni, Grindă a spus că va plăti impozit după ce va ajunge primarul Focșaniului, adică… niciodată. În tot acest timp, Ion Ștefan, Ionel Dancă, Nicu Tănase bat câmpii despre cum vor face ei și vor drege cu bani europeni.
În așteptarea unui nou incendiu al unui spital care să ne mai demonstreze încă odată cât de performantă este guvernarea liberală, Ion Ștefan, Ionel Dancă, Nicu Tănase bat câmpii cu grație despre ce vor face ei cu miliardele venite de la Uniunea Europeană. Ca o paranteză, cele 80 de miliarde s-au transformat între timp în vreo 30 și astea cu dedicație.
Aflat în culmea (im)potenței creatoare în materie de campanie electorală, Ion „Grindă“ Ștefan le cere primarilor (cu ochii lăcrimoși) să scrie cât mai multe proiecte, că bani sunt. Mai pe românește și în buna tradiție a PNL, Ștefan le transmite așa mai pe ocolite, că tot ei (primarii) vor fi vinovați pentru că banii nu se cheltuie chiar dacă guvernul Orban a anunțat că la rectificare taie 2,5 miliarde lei de la fondurile europene. Spune că și-a fixat întâlniri cu toți primarii din județ, iar asta este singura afirmație pe care o credem. Doar că aceste întâlniri sunt pentru a-i strânge cu ușa pe primari să cotizeze la sacoșa cu voturi a PNL.

Cu amenințări, cu promisiuni, cu orice Ion „Grindă“ Ștefan uită de tot, de dragul partidului și al guvernării care l-a făcut, din nefericire, ministru. Vorbește despre Canalul Siret – Bărăgan de parcă PNL ar fi avut vreo contribuție la ce s-a făcut până acum! Face promisiuni pentru agricultori dar nu spune că le-a închis piețele, iar guvernul PNL i-a lăsat și fără sprijin financiar chiar în plină pandemie. Nimic despre faptul că vor mărirea TVA la alimente!!! Despre noul spital ce să mai spunem. PNL este în stare să-l cheme înapoi pe Oprișan doar să-l construiască și să se laude apoi că l-au făcut ei.

Omulețul este atât de sărac cu duhul încât promite dispensare comunale sau centre medicale în mediul rural dar nu spune că nu are medici care să lucreze acolo!!! Dacă nu le majora PSD salariile medicilor și profesorilor, acum erau forțați de guvernul PNL-ist să facă muncă voluntară! Cam la fel stă treaba și cu aducțiunile cu gaze. Despre autostradă ce să mai vorbim, îl citează pe Oprișan până la virgulă!

Până una alta, Grindă ar trebui totuși să-și plătească impozitele pe căsoiul despre care a aflat toată țara.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL, la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?