Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Permutări marca „Grindă“: Pleacă Bostan, vine finu’!

Când credeam că nu mai poate fi ceva care să ne mai mire legat de planurile lui Ion „Grindă“ Ștefan, omulețul cu intelect centrat pe combinații ne-a mai servit una. Dacă tot a plecat Bostan la București, va intra în Consiliul Județean, finul Florin Jan Vasilache.
Ăsta este nimeni altul decât finul lui Ion „Grindă“ Ștefan, cel care anterior a prestat la cabinetul ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pe post de consilier. Omul a devenit celebru după ce a prestat la greu în campania electorală, fapt care a făcut posibilă o carieră fulminantă. Prima oprire a lui Florin Vasilache a fost la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea. Nici o performanță notabilă în timpul șederii aici, în afară de semnarea fluturașului de salariu. Pentru că a pupat cum trebuie mâna nașului Grindă, acesta a avut grijă de fin și l-a propulsat până la cabinetul ministrului Agriculturii.

Mafioții italieni sau de aiurea sunt geloși pe organizarea lui Ion „Ștefan“ Grindă și au cerut să facă cursuri de perfecționare cu mărețul personaj. Nici măcar mafioții nu-și pot avansa în posturi de șefi la stat rudele și apoi să spună că nu le cunosc. Ei bine, Grindă poate, pentru că el are memoria scurtă și are scutire de la doctor. Care doctor? Nelu Tătaru cel responsabil de nenorocirea de la Piatra Neamț și care acum scapă basma curată. Responsabil de Piatra Neamț este și Orban, dar el a făcut antrenamente speciale la fuga de presă pe la Constanța, iar acum este greu să-l mai oprească cineva.
Intrarea lui Florin Jan Vasilache în Consiliul Județean a provocat și gelozii în PNL iar galbenii au reactivat cererea de înrudire cu Ion „Grindă“ Ștefan, pentru că altfel nu pot avansa. De altfel, gurile spurcate spun că și Liviu Bostan a completat, în secret, o astfel de cerere, altfel nu pupa postul de la Institutul Național de Administrație (INA). Cât timp a fost angajat în corpul de control al lui Grindă, cei din Ministerul Dezvoltării spun că Bostan făcea practic un sigur lucru: îl ținea… poala hainei lui Ion Ștefan. I-a mers, să fie primit!!!

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL, la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?