Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO! Deputatul PSD Nicușor Halici: De luni nu se știe dacă mai cumpărăm din piață din cauza acestor incompetenți și antiromâni din guvernarea PNL

Deputatul Nicușor Halici, președintele interimar al PSD Vrancea, a mers sâmbătă în Piața Moldovei din Focșani pentru a face cumpărături de la producătorii de fructe și legume. „De luni nu se știe dacă mai cumpărăm din piață din cauza acestor incompetenți și antiromâni din guvernarea PNL”, a spus deputatul vrâncean.

Vânzătorii și-au arătat nemulțumirea față de deciziile PNL-iștilor. Joi seară, la ședința de guvern pe care a prezidat-o, președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că trebuie închise târgurile și piețele. Șeful PNL și al Guvernului, Ludovic Orban, n-a zis nici pâs de față cu Iohannis, dar vineri a „nuanțat” declarația președintelui, afirmând că vor fi închise piețele…închise. Ce înseamnă clar acest lucru, nu se știe.
Așa cum ne-a obișnuit
„ciuma galbenă”, nimic nu e clar. „Ar fi o nebunie să ții deschise supermarketurile și să închizi piețele”, le-a spus deputatul Nicușor Halici vânzătorilor din Piața Moldovei.

Aici, au avut tupeul să-și arate fața și candidații PNL, printre care și Dancă, parașutat în Vrancea ca să obțină un loc în Parlament, deși nu are nicio legătură cu județul nostru. „Voi distrugeți poporul ăsta, ați împrumutat țara într-un an cât PSD în patru. Lăsați manipularea, oamenii văd: ați tăiat pensiile, ați tăiat alocațiile. Unde sunt alocațiile copiilor?”, le-a spus PNL-iștilor deputatul social-democrat.
Acesta a precizat că închiderea piețelor este o altă măsură luată de PNL împotriva românilor.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL, la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?