Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

PSD Vrancea a prezentat candidații pentru alegerile parlamentare. „Vrem ca România să rămână a românilor!”

Partidul Social Democrat, organizația Vrancea, a prezentat candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, deschide lista candidaților la Camera Deputaților, urmat de Elena Stoica, Laurențiu-Daniel Marin, Vasile Carnariu, George-Claudiu Nica, Doru Geany Bălan și Aurel Șelaru. La Senat, lista social democraților îi include pe Angel Tîlvăr, Sorin Cristian Dumitrescu, Lauriana Ailincuței, Bogdan-Emilian Matișan.

Președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, a declarat că echipa social democrată din Vrancea este una foarte bună. „Echipa de candidați ai PSD Vrancea este una foarte bună, este de departe cea mai bună chiar și din țară. Sunt mândru că fac parte dintr-o astfel de echipă. Pentru că orice membru al echipei, atât pentru Camera Deputaților, cât și pentru Senat, indiferent de locul pe care acesta îl ocupă pe listă, este la fel de bun și de merituos pentru a ocupa locul I. Începem campania electorală cu o echipă redutabilă, o echipă care și-a propus să câștige alegerile parlamentare în anul 2020. Ca targhet pe care ni-l propunem, acesta este de 56-58% din voturile valabil exprimate. Cred că putem să ajungem la un astfel de scor pentru că românii, dar mai ales vrâncenii și-au dat seama că suntem singura alternativă“, a afirmat deputatul Nicușor Halici. Acesta a adăugat că ținta social democraților este să obțină trei mandate de deputat și un mandat de senator.

Deputatul Nicușor Halici a spus că are încredere în vrânceni că nu se vor mai lăsa pradă manipulărilor și minciunilor pe care le vând PNL și chiar USR, și care nu au nicio legătură cu realitatea trăită. „Vrem ca România să rămână a românilor și ne vom lupta și vom face tot ceea ce ne stă în putință ca România să redevină și să aparțină exclusiv românilor”, a spus Nicușor Halici.

Întrebați cum se va desfășura campania electorală dat fiind pandemia de coronavirus, Nicușor Halici a precizat că social democrații vor face o campanie în care se vor respecta toate măsurile sanitare impuse de specialiștii în domeniu, dar a adăugat că „alegătorii trebuie să ne vadă și trebuie să ne audă“. Totuși, Nicușor Halici a atras atenția asupra riscului ca această campanie electorală să fie mutată exclusiv în mediul online, așa cum vor liberalii și președintele Iohannis. „Sper să nu se ducă în zona în care Iohannis vrea să ne ducă în ultimele săptămâni, că poate fi campanie și doar într-un mediu virtual. Dacă ne ducem în mediul virtual cu totul aceea, nu mai este viață, nu mai este realitate, este doar manipulare grosolană. Oamenii trebuie să ne vadă, să ne audă și trebuie să capete răspunsuri la întrebările și nemulțumirile pe care le au. Doar așa putem realiza aceste lucruri. Democrație nu înseamnă doar să mergi la vot. Democrație înseamnă să te explici, să argumentezi calitatea în care te duci în fața românului și mai ales să dai și o notă explicativă, pentru că asta facem din patru în patru ani ca politicieni. Ce am făcut față de cât am spus că facem acum patru ani și de ce nu am făcut ceea ce am spus că facem. Nu putem să le facem decât printr-un contact vizual”, a subliniat Nicușor Halici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?