Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Marian Oprișan își retrage candidatura pentru funcția de senator

????????,
În această seară ?? ????? ??̆ ?̂?? ?????? ??????????? ?????? ?????̦?? ?? ???????, deși am beneficiat de totala încredere și susținere a colegilor mei primari, președinți de organizații, consilieri județeni, consilieri locali și simpli membri PSD.
??? ???? ?? ?????̂?? ???? ??̆ ?̂? ??? ???? ?????? ?? ??????? pentru că doar uniți putem să luptăm și să apărăm interesele vrâncenilor. Am luat decizia de a-mi retrage candidatura gândindu-mă și la organizația PSD Vrancea pe care am construit-o cu multă muncă și sacrificii, alături de toți colegii mei. Este organizația care timp de 28 ani a câștigat majoritatea alegerilor din Vrancea și sunt mândru că am fost și am rămas cea mai importantă forță politică a județului!
Știu că mulți dintre colegii mei nu sunt confortabili cu decizia mea, dar mai știu că aceiasi colegi pun, de fiecare dată, interesul și binele comunității noastre pe primul loc. Același lucru îl fac eu, astăzi!
Am spus-o și o repet, ??????? ???? ?? ?????̦ ????????? ?̦? ?? ??̆ ??????? ??̆ ??̆??̂? ?̂? ?????? ???̂???????? și să continui să lupt pentru bunăstarea fiecăruia dintre ei. Voi continua această luptă împreună cu toți colegii mei, cu mai multă determinare și îndârjire având în minte exemplul părintelui Steinhardt care spunea că biruința nu este obligatorie, însă lupta este!
??? ?? ?????̆??? ?̦? ????????? ??̆ ?̂??????̆ ???, ?????????? ?̦? ????????. Așa să ne ajute Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?