Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Ghemuleț Daniela, asistent medical la CPU în Spitalul Militar Focșani, dăruiește pacienților profesionalism, devotament și un medicament numit SPERANȚĂ

Când îngrijești un pacient, îngrijești de fapt o familie. Pe lângă reușita medicală, vorbim despre bucuria și liniștea unei familii care a fost încercată de emoții puternice.
Respectul nostru se îndreaptă astăzi către doamna asistent medical principal Ghemuleț Daniela care își desfășoară activitatea în Compartimentul primire urgență a Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani.

A absolvit cursurile Liceului sanitar din Galați în anul 1991, ale Școlii postliceale sanitare din Focșani în anul 1996, ale Facultății C.E.P.A. din București în anul 2000 și din anul 2015 face parte din familia Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu”. A urmat cursuri de perfecționare în asistență medicală de urgență la București, Târgu Mureș și Iași.
Virusul SARS-CoV-2 ne-a obligat să ne adaptăm rapid la un nou mod de viață. Doamna asistent medical principal Ghemuleț Daniela dă dovadă de profesionalism în îngrijirea pacienților și pune speranță în sufletul lor. Acest medicament numit „speranță” atinge un obiectiv: sănătate din suflet pentru pacienți.

Mulțumim doamnei asistent medical principal Ghemuleț Daniela pentru devotamentul cu care își îndeplinește îndatoririle profesionale!

Text și foto: Plt.maj. Galiță Adrian

sursă foto și text: Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?