ULTIMA ORĂ! Poliția anunță INTENSIFICAREA controalelor anti-COVID-19: „Nu vom tolera nicio abatere de la lege!”

0
2199

RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII COVID-19

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul Coronavirus, polițiștii din cadrul I.P.J. Vrancea, jandarmii, polițiștii locali, precum și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar – Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului. intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor și să nu vă expuneți la riscuri!

Suntem și vom fi prezenți în toate zonele aglomerate de pe raza județului.

Purtați masca de protecție în mijloacele de transport în comun, în magazine și în celelalte spații unde este obligatorie purtarea acesteia!

Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii!

Evitați aglomerările, respectați numărul de persoane la un eveniment, protejându-vă astfel pe dumneavoastră și pe cei din jur!

Nu vom tolera nicio abatere de la lege! Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante.

Suntem la datorie și aplicăm legea în litera și spiritul ei!

COMUNICAT DE PRESĂ al IPJ Vrancea, 3 octombrie 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here