Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

GALERIE FOTO: Olaru Servicii Funerare – profesioniști lângă tine în momente dificile!

Pierderea unei persoane dragi este un moment la care niciunul dintre noi nu vrem să luăm parte. Însă nu trebuie să trecem singuri prin aceste experiențe nefericite. De aproximativ cinci ani, o echipă de profesioniști din Focșani a pus bazele unei afaceri de Servicii Funerare complete, menite să-i scutească pe oameni de interminabilele drumuri pentru organizarea unei înmormântări. Dacă vreți să aduceți un ultim omagiu unei persoane pe care Dumnezeu a ales să o ia în Împărăția Sa, Olaru Servicii Funerare este firma care stă non-stop la dispoziția celor greu încercați.

De ce să alegi Olaru Servicii Funerare? Pentru că la noi găsești seriozitate, empatie, personal calificat și bine instruit, respect atât față de familie cât și față de persoana decedată, dar și respectul cuvenit valorilor sociale întrucât suntem în slujba dumneavoastră. Promptitudinea, profesionalismul, serviciile de înaltă calitate, compasiunea și înțelegerea sunt principiile care ne caracterizează și pe care le-am dobândit în decursul celor 17 ani trăiți în Italia.

Știm că este foarte important ca în acele momente grele să întâlnești oamenii care să-ți înțeleagă suferința prin care ești obligat să treci, așa că noi suntem aici pentru tine!

Se spune că nevoia te învață. Așa a început și afacerea lui Cătălin Olaru, managerul firmei Olaru Servicii Funerare, dintr-o nevoie de a ajuta un om drag care a decedat. „Din 2015 suntem pe piață. Am început cu repatrierile. Ideea a plecat de la un apropiat care a decedat. Atunci am văzut și am început să cunoaștem ce înseamnă repatrierea și, de acolo, la un an diferență, ne-am hotărât să dezvoltăm această nișă, punând bazele unei afaceri care a înflorit de-a lungul anilor. În prezent avem trei sedii: în Focșani, Călienii Noi – Nănești și Vidra. Am încercat să avem o evoluție constantă și să investim mereu în noi, astfel încât să le oferim oamenilor cele mai bune servicii‟, subliniază Cătălin Olaru. Când vorbește despre oamenii cu care lucrează, se referă la ei ca la „o echipă de profesioniști care pune accent pe calitate și respect față de clienți. Nu suntem foarte mulți pentru că încercăm mereu să-i ținem aproape doar pe cei buni‟.

Având în vedere că în momentul de față există foarte multe astfel de firme, trebuie tratat cu maximă seriozitate acest aspect. Modul în care se va desfășura înmormântarea depinde de profesionalismul și priceperea personalului care lucrează în cadrul firmei alese pentru a se ocupa de tot ceea ce înseamnă pregătiri pentru înmormântare. Așadar, este nevoie de o echipă de specialiști pentru ca procesul de înmormântare să se desfășoare conform celor impuse de religie. „La Olaru Servicii Funerare găsești o astfel de echipă! Nu mai pierde timpul, contactează-ne!, transmiteCătălin Olaru.

Înmormântarea este ultima ocazie avută la dispoziție pentru a ne putea lua rămas bun de la o persoană decedată, astfel că acest eveniment trebuie să se desfășoare respectând anumite aspecte religioase și de bun simț. Persoana decedată pleacă din această lume pentru a putea trăi viața veșnică, motiv pentru care ceremonia de înmormântare trebuie să se desfășoare într-un anumit fel.

Repatrieri gratuite în cazul accidentelor mortale

Zile nedormite, gânduri care nu ne dau pace, amintiri dureroase și foarte multe lucruri de pus la punct. Sunt doar câteva dintre problemele cu care ne confruntăm atunci când trebuie să organizăm o înmormântare. Pentru asta, Olaru Servicii Funerare poate organiza întreaga ceremonie astfel încât familia să petreacă ultimele momente la căpătâiul celui drag. „Putem să ne ocupăm de organizarea întregii înmormântări în tot județul și respectarea tuturor tradițiilor încă din primele momente. Oferim servicii de cosmetizare a defunctului, incinerări și chiar amenajarea spațiului în care va fi depus. Avem restaurant propriu în Focșani și facem catering în tot județul. Restaurantul nostru este situat pe str. Vâlcele, nr.9, lângă pasajul Cimitirului Sudic, în zona fostului Restaurant Mexican, având o capacitate de până la 100 de persoane.

          Asigurăm transportul și serviciile de catering, scutind familia de stresul organizării înmormântării. Toate autoutilitarele noastre sunt mașini autorizate DSP. Nu ne lipsesc capacele – frig care pot păstra corpul în condiții optime până la ceremonia de înmormântare, avem suporți și catafalce pentru sicrie, ca să nu mai ținem sicriul pe masă, și ne deplasăm oriunde este nevoie de serviciile noastre.

          În cazul în care sunt accidente mortale, în principiu în Italia, dar și în alte țări unde se plătește asigurarea RCA obligatorie, asigurăm repatrierea gratuită dacă familia defunctului hotărăște să meargă cu noi mai departe”, precizează Cătălin Olaru. Despăgubirile sunt consistente, dar pentru a le obține aveți nevoie de o echipă de specialiști cu experiență, care activează doar pe acest domeniu, atât pe plan local, cât și internațional.

          „Pentru mai multe informații despre despăgubiri, puteți accesa link-ul: https://www.despagubiriolaru.com/despagubiri-accidente-italia-romania/despagubiri-accidente-rutiere-romania/‟, mai spune Cătălin Olaru.

La Olaru Servicii Funerare puteți beneficia de o gama variată de servicii precum: personal manipulare sicriu la înmormântare, coroane naturale și artificiale cu posibilitatea de a le achiziționa și din magazinul online. Respectul față de momentele de grea încercare prin care treceți, este arătat și prin ținuta elegantă pe care o are întregul personal.

Numele lui Cătălin Olaru a ajuns pe buzele tuturor în urmă cu câteva luni, atunci când a decis să ditribuie în mediul online un clip video prin care le atrăgea atenția oamenilor să stea acasă și să se ferească de virusul ucigaș. „Dacă am reușit să atragem atenția cu privire la statul acasă, aș vrea să continue oarecum acest lucru și să nu neglijăm virusul. Le transmit oamenilor să aleagă viața și nu sicriul‟.

Ai un deces în familie?! Sună la Olaru Servicii Funerare: 0734 140 282 sau vino la noul nostru sediu din Focșani: Str. Cuza Vodă, nr. 59, lângă Spitalul Județean!

Ne găsiți și pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/serviciifunerareolaru/

sau pe site: https://www.servicii-funerare-olaru.ro    

          Olaru Servicii Funerare, lângă tine în momente dificile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?