Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Duminică: mască, distanță, VOT! Scapă România de Prostie Nemernicie Lipitori

Primesc miercuri un telefon, cică e de la nu știu ce institut și mă întreabă câți ani am, ce studii și cu cine votez. Răspund ca o persoană responsabilă și implicată social, care sunt, iar individul de mă sunase îmi bagă întrebarea: cât de teamă vă e să mergeți duminică la vot din cauza Covid 19? Deloc!, răspund, luându-l oarecum prin surprindere pe cetățean, care face o scurtă pauză. De altfel, surprins a părut și când i-am spus cu cine votez. Părea să aibă alte așteptări.

Întrebarea mea e: De ce mi-ar fi frică să intru 2-3 minute într-o sală de clasă, apoi într-o cabină de vot și să pun ștampila pe patru buletine? Adică, e ok să ne trimitem copiii la școală, e ok să mergem la cumpărături, la cinema, la biserică, dar ar trebui să mă tem pentru câteva minute în care să-mi exercit dreptul de a alege?

Nu, nu îmi este teamă, deși de fiecare dată când nemernicii au ajuns la putere, democrația și-a luat tălpășița, căci vătafii din instituțiile publice au făcut ce-au vrut, inclusiv să amenințe libertatea de exprimare.

Votul este felul în care ne putem exercita puterea noi, cetățenii, astfel încât să îndepărtăm Proștii, Nemernicii și Lipitorile.

Votul este felul în care ne putem asigura că alocațiile vor fi dublate, că pensiile vor fi mărite cu 40%, așa cum PSD votează în Parlament, dar Cuie Mîțu, Sică Mandolină și toată gașca lor liberală, cu cinismul bolnav care-i caracterizează, REFUZĂ!

Votul este felul în care să uităm odată pentru totdeauna de miniștri mincinoși, ajunși bătaia de joc a nației din cauza nenumăratelor gafe, precum Grindă, individ care timp de 19 ANI nu și-a plătit impozitele pe CĂSOAIA de 910 metri pătrați, care nu e în stare să curețe și să întrețină imobilele propriei firme, dar se visează primar al municipiului Focșani, cercetat de procurorii Înaltei Curți pentru un așa zis împrumut de 300 de mii de euro, către liberala Ana Maria Dimitriu, fostă candidată la alegerile europarlamentare, acum din nou pe listele PNL pentru locale.

Votul este modul prin care le spunem să plece unor indivizi care laudă când au nevoie și hulesc când se văd în corcoduș, precum Toma, care se plimba cu PSD-iștii prin Europa când era consilier social-democrat, care apoi, ca primar PNL, îi mulțumea președintelui Consiliului Județean, Marian Oprișan, pentru investițiile de pe raza comunei Jariștea, pentru ca apoi, când s-a trezit șef la PNL Vrancea (cel puțin oficial, Grindă fiind șeful de facto), să se apuce să muște mâna care îl hrănise.

Votul este felul în care spunem NU angajărilor în instituțiile publice pe bază de grad de rudenie cu PNL-iști, pe bază de carnet de partid și de servilism! Profesionalismul trebuie să fie singurul criteriu care contează la angajare, iar concursurile de angajare trebuie să fie reale, nu simulări cu dedicație. Zeci și zeci de rude ale PNL-iștilor, pedichiuriste, cărători de mape, amante, soți, soții și concubini s-au lipit de posturi bine plătite la stat. Ajunge! Duminică îi sancționăm LA VOT!

Dar, poate mai presus de toate în această perioadă, votul este felul în care îi sancționăm pe cei care ne-au închis, ne-au amendat, ne-au batjocorit, în timp ce ei stăteau îngrămădiți cu masca sub bărbie, fumau și beau în sediul Guvernului! Cei care au fost luați prin surprindere, total nepregătiți pentru această pandemie, pentru că tot ce îi interesa erau alegerile anticipate! Cei care nu au fost în stare să pregătească începerea anului școlar, nu au asigurat tablete elevilor, laptopuri profesorilor, măști de protecție și dezinfectant, dar sunt de câteva luni într-o campanie electorală deșănțată, aruncând cu bani spre primarii PNL! Cei care nu ne-au permis să ducem un buchet de flori doamnelor profesoare pentru că, vezi Doamne, răspândim Covid-ul, dar care dau mâna cu oamenii pe care vor să-i ademenească să-i voteze și le împart tone de materiale electorale!

PNL? Prostie Nemernicie Lipitori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?