Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Nicolae Pamfil garantează modernizarea comunei Bolotești

Dragi prieteni,

Am răspuns bucuros și onorat invitației PSD de a candida pentru funcția de primar al comunei Bolotești. Am luat această decizie pentru că sunt foarte dezamăgit de felul în care este administrată comuna la ora actuală. Este inadmisibil ca, în anul 2020, o comună precum Boloteștiul, să sufere din cauza lipsei de apă și a infrastructurii rutiere, acum când sunt atât de multe posibilități și căi de rezolvare.

Am alături o echipă solidă, cu oameni de ispravă, buni gospodari și cu ajutorul cărora ne obligăm să punem cetățeanul pe primul loc, să lucrăm și să dezvoltăm comunitatea. Cu ajutorul Consiliului Județean și al președintelui Marian Oprișan, vom realiza proiectele atât de necesare comunei noastre. Reconectarea sistemului de apă potabilă la Izvoarele din punctul Babele, Reabilitarea și punerea în funcțiune a Canalului Sturza, Crearea infrastructurii rutiere pe toată raza comunei, acordarea loturilor de casă cu titlu gratuit tinerilor, sunt doar câteva din prioritățile mele.

Eu sunt un om de acțiune, sunt dependent de muncă, îmi plac provocările și vreau să muncesc pentru dumneavoastră. Vreau să îmi fac atât mie cât și vouă cea mai frumoasa carte de vizită prin ceea ce putem face în comuna noastră dragă. Sunt OM de FAPTE.

Consider că acum a venit momentul pentru o altfel de abordare. Cred cu tărie că orice candidat la o funcție publică, fie ea de primar, consilier sau orice altă funcție din administrație, atunci când va câștiga trebuie să își asume în totalitate programul electoral. Astfel, eu sunt de părere că cel care nu își respectă programul cu care a câștigat alegerile, nu ar trebui să aibă dreptul să candideze.

Eu, cel puțin, așa voi face și voi avea un angajament clar în acest sens. Aici voi spune clar:

DACĂ EU NU ÎMI VOI RESPECTA PROGRAMUL ȘI NU VOI REALIZA ÎN TIMPUL MANDATULUI TOATE PROIECTELE PENTRU CARE AM FOST VOTAT, NU VOI MAI CANDIDA PENTRU AL DOILEA MANDAT!

Este un mod sănătos de a face performanță prin a te auto-stimula! Oamenii s-au săturat de promisiuni, iar noi nu mai putem continua ca până acum.

Așa că, dragi prieteni, pe 27 septembrie, alegeți omul care va demonstra că are cele mai bune proiecte pentru comunitate și care garantează pentru ele cu mandatul pe masă! Alegeți echipa PSD, echipa faptelor, nu a vorbelor!

Dăm suflet comunei Bolotești: Cartierul Tinereții!

Dragi prieteni,

Tinerii sunt principalele atuuri ale unei localități, ei reprezintă atât prezentul, cât și viitorul. Consider deosebit de important să putem oferi facilități tinerilor pentru a-i convinge să rămână în comuna noastră și pentru a-i determina pe cei plecați să se întoarcă. Nevoia de locuințe a tinerilor nu este un privilegiu, ci este un drept al acestora, iar țara, prin unitățile administrativ teritoriale, trebuie să găsească soluții în acest sens.

Eu am soluții și astfel vă prezint o simulare a unuia dintre proiectele mele de suflet, mai jos aveți o imagine cum ar trebui să arate.

Aici este punctul „Hanul lui Moțoc”, situat la intrare în comuna Bolotești. Aici sunt aproximativ 17 ha și este un teren lăsat în paragină, aflat în proprietatea primăriei. Conform schiței terenului, am făcut un plan de lotizare din care va ieși un cartier cu 150 de locuri de casă cu o suprafață de aproximativ 800 mp/lot, cu căi de acces, un loc de recreere, două locuri de joacă, un parc, un teren de fotbal, două terenuri de tenis, o piață en-gross de legume-fructe, cu parcările aferente, precum și o zonă unde se vor fora două puțuri pentru alimentarea cu apă și unde se vor monta și panourile solare pentru iluminatul public al cartierului.

Loturile vor fi date tinerilor conform legii 15/2003, infrastructura rutieră, electrică, aducțiunea de apă și canalizarea vor fi făcute prin proiecte finanțate de Compania Națională de Investiții (CNI) și/sau Programul Național de Dezvoltare Locală.

Forajele vor fi făcute prin proiect finanțat de GAL Podgoria Panciu, prin Programul Operațional Regional (fonduri europene) sau PNDL (bugetul de stat). Terenurile de fotbal și tenis se fac ușor, prin investiții finanțate de CNI. Parcul se poate face prin finanțări AFM (Administrația Fondului de Mediu), piața se poate face prin finanțare de la GAL Podgoria Panciu, locurile de joacă se pot face prin POR sau fonduri proprii.

Acesta poate fi Cartierul Tinereții din Bolotești, totul depinde de voi!

Ce spuneți? Îl facem?

Eu știu ce am de făcut!

Dăm suflet comunei Bolotești!

Oamenii pe primul loc!

Serviciu de voluntariat în comuna Bolotești

Dragi prieteni,

Ceea ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate. De aceea, noi trebuie să ne ajutăm mereu aproapele aflat în dificultate, fie ei vârstnici, persoane cu dizabilități, copii, s.a.m.d. În momentul în care voi fi primar, voi înființa un serviciu de voluntariat pentru comunitatea noastră, întrucât consider că mereu noi trebuie să avem grijă unii de alții. Vă rog să ne fiți alături în acest demers. Noi punem OAMENII PE PRIMUL LOC!

Dragi prieteni, fiind fermier cunosc foarte bine cât de importante sunt irigațiile. Comuna noastră are un potențial foart mare din acest punct de vedere, din păcate Canalul Sturza și Gârla Morilor zac în paragină de o perioadă foarte mare de timp, avem doar promisiuni și atât!
Ceea ce oamenii nu știu este faptul că și datorită mie, prin nenumăratele adrese pe care le-am trimis la Ministerul Agriculturii în anii 2015 și 2016, Canalul Sturza a fost prins într-un program de reabilitare, are o sumă alocată de aproximativ 2 milioane de euro pentru dalarea și punerea lui în funcțiune, trebuie doar să grăbim procedurile și să ne apucăm de treabă. Eu știu ce am de făcut, ajutați-mă să readuc la viață acest canal! Totul ține de voi!

Împreună putem să DĂM SUFLET COMUNEI BOLOTEȘTI!”


Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?