Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

FOTO: Panciu. Marian Oprișan a participat la slujba de sfințire a Catedralei „Cuvioasa Parascheva“

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a participat, duminică, la slujba de sfințire a Catedralei „Cuvioasa Parascheva“ din Panciu. Alături de Marian Oprișan s-a aflat Viorel Costin, candidatul social democrat la Primăria Panciu, Ciprian Nica, președintele PSD Panciu, și consilierul județean Elena Stoica, om de afaceri, patroana fabricii de confecții Tricoton Junior.

Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu Înalt Prea Sfinția Sa Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, la eveniment fiind prezenți mai mulți locuitori ai orașului Panciu. „M-am rugat astăzi la Catedrala „Cuvioasa Parascheva“ din Panciu, alături de vrânceni, pentru pace, liniște și sănătate pentru noi și copiii noștri. Avem nevoie de bunătate și de pace, avem nevoie să fim uniți și să luptăm doar pentru bine, nu să ne luptăm între noi. Cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu voi reuși să împlinesc tot ce mi-am propus pentru județul nostru! Dumnezeu să ne binecuvânteze!“, a scris președintele Marian Oprișan pe pagina sa de facebook.

Pe 14 octombrie 2019, când ÎPS Ciprian a binecuvântat Catedrala „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Focșani, în prezența a mii de credincioși, Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a primit din partea arhiepiscopului Ciprian, Ordinul „Sfântul Mucenic Sava de la Buzău” (clasa I), „în semn de apreciere pentru ajutorul acordat la construirea și înfrumusețarea Catedralei „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, dar și a altor biserici din județ”.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?