Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Focșănenii din Bahne îi susțin pe Oprișan și Misăilă la alegerile din 27 septembrie

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, candidați pentru un nou mandat din partea PSD la alegerile din 27 septembrie, au stat de vorbă cu focșănenii din cartierul Bahne al municipiului Focșani, le-au ascultat doleanțele și le-au prezentat realizările administrației social-democrate.

Printre problemele semnalate de oameni s-au numărat: creșterea prețului la locuințele ANL, nerespectarea de către guvernarea PNL a majorării pensiilor cu 40% și dublării alocațiilor votate de PSD, îndatorarea țării prin împrumuturile exorbitante contractate de actualii guvernanți. În prezent, există o inițiativă PSD prin care se solicită plafonarea prețului la locuințele ANL, pentru a îndrepta această nedreptate a PNL.

O altă problemă semnalată de oameni este cea legată de organizarea deficitară de la nivelul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon”, condus în prezent de managerul pus de PNL. ”Este o bătaie de joc acum la Spital. Nu avem acces la aparatul RMN. Stai pe lista de așteptare cu lunile, până crăpi, nu se poate așa ceva!”, a spus o focșăneancă. Președintele Marian Oprișan i-a răspuns că aparatul RMN este achiziționat de Consiliul Județean Vrancea, alături de 2 computere tomograf și alte echipamente medicale, în cadrul unui proiect de dotare în valoare de peste 16 milioane de euro. ”Am dotat în ultimii patru ani actualul Spital Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani cu aparatură de ultimă generație, în valoare de circa 80 milioane lei (peste 16 milioane de euro). Am achiziționat 1 RMN și 2 computere tomograf, iar toate cele 10 săli de operație au fost reabilitate și dotate la standarde europene. Am dotat Unitatea de Primiri Urgențe cu echipamente de 1 milion de euro, deși Spitalul este în administrarea Ministerului Sănătății. Trebuie să aveți prioritate la consultații! Au pus șefă PNL la Spital și se vede! Peneliștii nu și-au legat numele de un capăt de ață în județul Vrancea!”, le-a spus oamenilor Marian Oprișan.

Un alt proiect important este construcția noului Spital din Focșani, pentru care Consiliul Județean a făcut toate demersurile necesare, în prezent fiind la faza de studiu de prefezabilitate. Acest proiect vital pentru Vrancea zace de jumătate de an în sertarele Ministerului Sănătății pentru a fi introdus în Strategia Națională de Sănătate pentru a fi finanțat. ”Am spus că mă voi lega cu lanțuri de gardul Guvernului dacă nu se face Spitalul!”, a spus Marian Oprișan.

Oprișan le-a vorbit focșănenilor și despre centrul oncologic care urmează să fie construit la Focșani de către un investitor privat pe un teren pus la dispoziție de Consiliul Județean Vrancea, proiect care este blocat de mai bine de jumătate de an la Ministerul Sănătății și Ministerul Lucrărilor Publice pentru un aviz.

Focșănenii sunt nemulțumiți și de modul dezastruos în care a gestionat Guvernul PNL începutul noului an școlar. ”E un haos total. Copiii nu au măști în școli, nu au tablete, nu se poate așa ceva”, a spus revoltată o mamă. „Trebuiau create condițiile necesare pentru începerea școlii, e un dezastru ce au făcut. Și nu ne-au lăsat nici pe noi, administrațiile locale, să achiziționăm cele necesare”, a spus președintele Marian Oprișan.

Primarul Cristi Valentin Misăilă le-a spus oamenilor că tot cartierul Bahne va intra in reabilitare. ”Vom face o Piață nouă, parcul va fi reabilitat și modernizat, străzile vor fi asfaltate. La final, totul va arăta foarte bine”, a spus primarul Misăilă.

Focșănenii au spus că doar PSD a ținut cu oamenii și i-a ajutat în ultimii 30 de ani. ”Noi vă susținem din tot sufletul! Mult succes!”, au transmis oamenii echipei PSD, formată din oameni serioși, profesioniști, capabili să rezolve problemele comunității și care au demonstrat acest lucru.

Votați oamenii de fapte! Dați votul celor care fac, nu celor care doar vorbesc!

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?