Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

VIDEO și GALERIE FOTO: Marian Oprișan și Cristi Misăilă, de vorbă cu focșănenii

Locuitorii din cartierul Obor al municipiului Focșani s-au întâlnit ieri cu actualul și viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și cu primarul Cristi Valentin Misăilă, alături de mai mulți susținători PSD. Focșănenii au spus că doresc să trăiască într-un oraș civilizat și modern, cu locuri de joacă pentru copii, în care să fie respectate drepturile fiecărui locatar. Marian Oprișan i-a ascultat pe fiecare în parte și le-a răspuns că toate aceste realizări sunt posibile doar cu o administrație PSD, cu oameni serioși, dedicați și profesioniști, care au muncit și muncesc în continuare pentru cetățeni. ”Am realizat mereu ceea ce am spus că vom face. Iar cei care vă spun acum că în Focșani poate fi ca la Cluj, vă mint! Noi nu avem nici apropierea de granița de vest, nici autostradă, pentru că Moldova a fost pe nedrept marginalizată de guvernele acestei țări, cu excepția PSD, care a demarat procedurile pentru construcția autostrăzii Moldova. Focșani este un oraș liniștit, fără infracționalitate, noi nu stăm la masă cu interlopii, precum cei de la PNL!”, le-a spus focșănenilor Marian Oprișan, care le-a prezentat Cartea realizărilor din mandatul 2016-2020, un volum de 200 de pagini plin de fapte, nu de vorbe goale.

Realitatea este că județul Vrancea se află în primele 10 locuri la nivel național în ceea ce privește atragerea de fonduri europene și pe locul 2 în regiunea sud-est, după Constanța, datorită numărului mare de proiecte de dezvoltare implementate.

       sursă video: facebook / Marian Oprișan

Marian Oprișan le-a vorbit oamenilor și despre noul spital care va fi construit în Focșani, care se află pe masa guvernanților, pentru a fi introdus în Strategia Națională pentru Sănătate și pentru a fi finanțat. De asemenea, Oprișan le-a spus focșănenilor că actualul Spital Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” a fost dotat în ultimii patru ani cu aparatură medicală performantă în valoare de 80 milioane lei (peste 16 milioane de euro). ”Am achiziționat 1 RMN și 2 computere tomograf, iar toate cele 10 săli de operație au fost reabilitate și dotate la standarde europene, în aprilie 2019 fiind inaugurată una dintre cele mai moderne săli de operație, care permite și efectuarea de intervenţii medicale în sistem de tele-conferinţă”, le-a spus focșănenilor președintele Consiliului Județean.

Acesta s-a întâlnit cu tineri, părinți și seniori, care s-au plâns că actualii guvernanți nu le-au mărit pensiile cu 40% și nici nu au dublat alocațiile, așa cum prevede legea votată de PSD. ”Nu dați vrabia din mână pe cea de pe gard! Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, le-a transmis focșănenilor Marian Oprișan.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?