Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO: Marian Oprișan, interviu la “ADEVĂRUL LIVE”: Eu nu stau ca adversarii mei politici la masă cu infractorii

continuare din ediția de sâmbătă, duminică

Președintele Consiliului Județean și al PSD Vrancea, Marian Oprișan, a acordat în urmă cu câteva zile un interviu pe platforma „Adevărul Live”.

Întrebat de reporter ce procent ar fi suficient pentru PSD „încât să fie aproape toată lumea mulțumită, să fie un rezultat acceptabil”, Marian Oprișan a precizat că „PSD e un partid de 35-38%. Cei care au luat conducerea partidului și-au asumat o mare responsabilitate. O să muncim împreună, o să-i sprijinim, dar la un moment dat, dacă nu crește și nu te duci spre 35%-38% ca să câștigi alegerile, ca să conduci țara, ca să le faci românilor mai bine decât fac cei de la liberali, care după părerea mea sunt și răi și incompetenți și aroganți, ai nevoie să-ți asumi răspunderea”.

Reporter: Și trebuie asumată răspunderea ca echipă sau ca lider, pentru că l-am auzit pe domnul Ciolacu, că el garantează scorul politic și, să zicem așa, răspunde cu capul.

Marian Oprișan: De astea am mai auzit eu și de la alți colegi. Nu asta trebuie. Întreaga echipă de conducere și pardidul trebuie responsabilizate. Deci, când pierzi alegerile trebuie să-ți asumi responsabilitatea.

Reporter:  Mi-ați spus spre 35%. Reamintesc că la ultimele alegeri locale PSD a obținut aproape 40%…

Marian Oprișan: Sigur că noi ne dorim să câștigăm alegerile locale peste tot în țară, dar să lăsăm 27 septembrie, să-i lăsăm pe cetățenii României să aleagă între răi, incompetenți și profesioniștii și gospodarii de la PSD și după aceea vom putea vorbi cât se poate de clar de rezultatele pe care le-a obținut PSD la alegerile locale și de ce trebuie făcut mai departe.

Reporter: Pentru că emisiunea noastră se apropie de final, o să vă rog să transmiteți un scurt mesaj pentru alegătorii dumneavoastră și pentru electoratul social democrat per ansamblu.

Marian Oprișan:  Dragi români, dragi vrânceni, ne cunoașteți, știți că suntem oameni serioși, știți că suntem profesioniști, știți că ne pricepem, știți că suntem capabili să rezolvăm problemele comunităților și, dragii mei vrânceni, știți că în județul Vrancea, dincolo de toate celelalte lucruri, pe care le-am făcut împreună, spre bunăstarea dumneavoastră, Vrancea e un județ sigur, un județ liniștit, un județ unde nu există clanuri interlope, nu există crimă organizată, unde copiii pot învăța liniștiți și părinții pot merge liniștiți noaptea pe stradă, pentru că eu, Marian Oprisan, nu fac niciun rabat din acest punct de vedere și nu stau ca adversarii mei politici la masă cu infractorii.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?