Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

GALERIE FOTO: Marian Oprișan: ”Nu dați vrabia din mână pe cea de pe gard! Noi, PSD, lucrăm pentru oameni, nu împotriva lor, cum fac cei de la PNL”

 

* Locuitorii din Slobozia Bradului votează Marian Oprișan la Consiliul Județean și Iulian Dumitru primar *

Echipa PSD Vrancea, condusă de președintele Marian Oprișan, a făcut un tur de forță în comuna Slobozia Bradului, miercuri, 2 septembrie, unde a fost întâmpinat cu urale de locuitori: ”Trăiască PSD! PSD e pe primul loc! Cu PSD înainte!”.

Împreună cu primarul Iulian Dumitru, consilieri județeni și consilieri locali PSD, alături de zeci de susținători social democrați, Marian Oprișan, candidat pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean, a vorbit cu oamenii, le-a ascultat păsurile și i-a asigurat că PSD lucrează pentru oameni, în interesul lor și pentru bunăstarea comunității, la fel cum a făcut întotdeauna.

”Noi, cei de la Partidul Social Democrat, iubim oamenii, cu noi a fost mereu bine pentru dumneavoastră. Știți că eu sunt un om serios, sub administrația mea a fost pace, a fost liniște, am construit împreună o grămadă de lucruri, pentru că noi suntem oameni competenți, care lucrăm pentru oameni. Noi lăsăm oamenii să trăiască liberi, să prospere, să facă bani, pentru că așa este normal. Noi avem realizări concrete, nu simple vorbe. Am cu mine Cartea Roșie a realizărilor mele în mandatul 2016-2020, alături de echipa mea de la PSD, un volum de 200 de pagini cu tot ce am muncit noi concret pentru oameni, pentru bunăstarea vrâncenilor în acești patru ani”, le-a spus oamenilor președintele PSD Vrancea.

Marian Oprișan a mers la pas prin comună umăr la umăr cu actualul primar Iulian Dumitru, candidat pentru un nou mandat în fruntea comunității, pe care l-a numit ”cel mai bun primar pe care l-a avut comuna Slobozia Bradului vreodată”. O bătrânică s-a plâns că actualii guvernați nu i-au mărit pensia. ”Mi-a dat o firimitură de pensie!”, i-a spus aceasta președintelui Oprișan, care i-a răspuns că PSD a crescut prin lege pensiile cu 40%, însă peneliștilor nu le pasă de oameni și nu respectă legile țării.

De altfel, locuitorii din Slobozia Bradului sunt revoltați și față de bătaia de joc a Guvernului PNL și a Ministerului Lucrărilor Publice și Dezvoltării, condus de ministrul analfabet Grindă, care refuză de jumătate de an să vireze banii necesari pentru finalizarea Dispensarului medical din localitate, care va cuprinde 4 cabinete medicale. Dispensarul a fost construit cu finanțare din cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2, pus în practică de guvernarea PSD.”Cei de la PNL sunt niște mincinoși ordinari, răi și incompetenți. Păcălesc oamenii cu vorbe, dar nu fac nimic pentru ei. Noi nu umblăm cu minciuni, noi am făcut, iar peneliștii spun că or să facă, dar nu au făcut niciodată, nici pentru Vrancea și nici pentru România. Nu au făcut decât pentru străini, pentru bănci, pentru multinaționale, nu pentru români. Nu dați vrabia din mână pe cea de pe gard! Să fiți sănătoși, să aveți grijă de familiile voastre!”, le-a spus oamenilor Marian Oprișan.

”Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, i-au răspuns locuitorii din Slobozia Bradului, care au spus că PSD este partidul care ține cu ei și că vor vota pentru continuitate: Marian Oprișan – președinte Consiliul Județean și Iulian Dumitru – primar.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?