Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Candidatul PSD, Ion Păucă: „Puternici împreună pentru Nereju!“

Ion Păucă este candidatul Partidului Social Democrat, Filiala Vrancea, pentru funcția de primar al comunei Nereju. Acesta a mai deținut funcția de primar în perioada 2004-2014. Pentru următorul mandat, Ion Păucă își propune să finalizeze mai multe investiții în infrastructură din care amintim: alimentare cu apă, construire de grupuri sanitare la unitățile școlare, reabilitarea și asfaltarea tuturor drumurilor comunale, sistem de canalizare, etc.

Ion Păucă spune că prioritare pentru el sunt liniștea, bunăstarea cetățenilor, protecția mediului înconjurător dar și ordinea și disciplina din instituțiile publice din comuna Nereju. „Cred că politica înseamnă a ne pune în slujba cetățenilor, a căuta și propune cele mai bune soluții pentru ei, și nu a face jocuri murdare, conturi de facebook false pentru a denigra cetățenii acestei comune, indiferent de preferințele politice pe care le au“, a aprecizat Ion Păucă.

Acesta a prezentat care sunt principalele proiecte pe care dorește să le finalizeze până la sfârșitul mandatului său din perioada 2020-2024. „După cum bine știți, anul acesta candidez pentru funcția de primar a comunei Nereju. Principalele obiective pe care doresc să le finalizez până la sfârșitul mandatului sunt: alimentarea cu apă a tuturor gospodăriile din comună; asfaltarea tuturor străzilor; construirea de grupuri sanitare în școli și renovarea acestora; construirea podului din localitatea Brădăcești. Sunt proiecte care cu siguranță vor fi realizate în următorii patru ani“, a afirmat Ion Păucă.

Pe lista de investiții se mai află următoarele obiective:

Alimentare cu apă;

Reabilitarea și modernizarea infrastructurii, drumuri de interes local (asfalt), comuna Nereju;

Pod legătură sat Brădăcești de cătunul Crăciunari;

Două stații de tratare a apei în comuna Nereju;

Extindere grup sanitar și reabilitare Grădinița cu Program Normal, nr. 1 Nereju Mic;

Extindere grup sanitar și reabilitare Grădinița cu Program Normal Nereju;

Extindere grup sanitar și reabilitare Grădinița cu Program Normal Sahastru, comuna Nereju;

Extindere grup sanitar și reabilitare Școala Gimnazială „Dimitrie Gusti“, Nereju;

Extindere grup sanitar și reabilitare Școala Gimnazială Nereju Mic, comuna Nereju;

Achiziție mașină de transport gunoi menajer pentru a reduce costurile cetățenilor;

Sprijinirea investitorilor locali și a celor care creează locuri de muncă pentru cetățenii localității Nereju;

Ordine și disciplină în localitate, atenție deosebită mediului înconjurător;

Apă potabilă pentru locuitorii satului Glăvănești

De altfel, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Nereju nu a stat cu mâinile în sân atunci când a venit vorba de rezolvarea unor probleme comunitare. În urmă cu câteva zile, Păucă și echipa sa au demarat un proiect așteptat de foarte mulți oameni. Este vorba de realizarea unui sistem de alimentare cu apă în satul Glăvănești, unde se află 54 de familii și tot atâtea gospodării. ,,Mi-am luat angajamentul ca până la data de 25 septembrie să curgă apă în fiecare gospodărie din satul Glăvanești. În acest sens, am achiziționat materialele necesare și am adus în zonă oameni și utilaje pentru realizarea acestei investiții. Nu este o acțiune electorală, am așteptat ca actualul primar să refacă proiectul de alimentare cu apă pentru că se putea face acest lucru, dar Toader Gemănaș nu a făcut nimic, iar satul Glăvanești nu a fost prins în proiectul de alimentare cu apă. După câteva zile de muncă asiduă, am reușit să conectăm la rețeaua de alimentare cu apă a primelor locuințe din satul Glăvănești, iar lucrările continuă“, a afirmat Ion Păucă.

Alimentarea cu apă din satul Glăvănești va avea un sistem de aducțiune de aproximativ 3 kilometri, două bazine de colectare a apei potabile de câte 5 mii de litri fiecare, dar și un bazin decantor. Ion Păucă a arătat că în acest context în care seceta a secat și puținele fântâni din acest sat, oamenii din Glăvănești aduc apa cu tractoare de la câțiva kilometri din Râul Milcov.

Un nou mandat de primar în slujba oamenilor din Nereju!

„După o absență de aproape 6 ani din viață politică, revin cu gânduri bune, forță de muncă și mai hotărât ca niciodată să aducem comuna noastră dragă acolo unde îi este locul. Am alături de mine nerejeni muncitori, onești și cu dorință de schimbare, iar împreună cu aceștia vrem să deschidem o nouă viziune pentru noi toți, oamenii acestei comune. Îmi propun și vă propun și dumneavoastră să avem mai multă deschidere pentru dezvoltare, frumos și nou. Îmi doresc din tot sufletul să fim iar uniți așa cum eram noi altădată. Așa cum bine mă cunoașteți, îmi asum toată responsabilitatea că voi fi omul deciziilor înțelepte și al schimbărilor binemeritate pentru comunitatea noastră“.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?