Primarul Cristi Misăilă: ”Vă invit să construim împreună Focșaniul!”

0
1222

Dragi focșăneni, am demonstrat că pot face lucruri bune și că am determinarea de a schimba în bine Municipiul Focșani.
Am reabilitat Școala ”Duiliu Zamfirescu” și Școala ”Ion Basgan”. Alte școli și creșe se află în diverse faze de reabilitare. Am făcut 20 de locuri de joacă pentru copii.
Am asfaltat peste 100 străzi. Resistematizăm un număr de 41 străzi, adică peste 20 kilometri de străzi și trotuare. De asemenea, suntem în diverse faze de execuție cu alte 23 de străzi, iar prin intermediul SC CUP Salubritate SA am reparat și asfaltat peste 70 de străzi și zeci de kilometri de trotuare în perioada 2019-2010. Am racordat la gaze naturale mai multe străzi și blocuri din oraș. Nu ne oprim aici. Vom continua căci sunt multe de făcut în orașul nostru și tocmai de aceea vă invit să construim, împreună, Focșaniul!
Pe 27 septembrie 2020 am nevoie de votul dumneavoastră pentru a continua să facem din Focșani casa noastră! Am nevoie și de o majoritate în Consiliul Local Focșani! Am nevoie de oameni care să susțină proiectele orașului, nu să voteze împotriva focșănenilor, așa cum a procedat PNL Focșani în toți acești ani.
Pe 27 septembrie 2020 vă invit să votați Misăilă, locul 3 pe buletinul de vot! Votați PSD!
Dați-mi majoritatea care să facă lucruri BUNE pentru toți focșănenii!


Zeci de străzi resistematizate și modernizate
În această perioadă am atras la Primăria Municipiului Focșani fonduri guvernamentale pentru reabilitarea infrastructurii. Am depus în perioada guvernării PSD proiecte pentru resistematizarea unui număr de 41 de străzi. Timp de opt luni toate proiectele Primăriei Municipiului Focșani au fost sabotate de către ministrul Ion Ștefan (PNL). Le-a sabotat în speranța că nu vom reuși să ducem proiectele la bun sfârșit! De fapt, ne-a sabotat pe noi, focșănenii. În ciuda acestor opreliști, am finalizat deja nouă din aceste străzi, iar alte 32 de străzi se află în diverse faze de execuție.
Străzile finalizate sunt: str. Popa Șapcă; str. G. Coșbuc; str. Ghinea Dorinel; str. Gheorghe Magheru; str. Dornișoarei; Fdt. Dornișoarei; str. Teiului; str. Unirea Principatelor; str. Poligonului;
Străzile aflate în execuție sunt: Str. Ion Creangă; Str. Aleea Şcolii; Str. Aleea Florilor; Str. Aleea Sudului; Str. Cartier CFR; Str. Emil Racoviţă; Str. Gh. Tătulescu; Str. N. Titulescu; Str. Timotei Cipariu; Str. Arh. Ion Mincu; Str. Muncitori; Str. Miron Costin; Str. Mărăşti; Str. Duiliu Zamfirescu; Str. Revoluției; Str. Căpitan Crețu Florin.

Cristi Valentin Misăilă

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here