Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674

Ultimul vot, astăzi, pentru baza sportivă de tenis de la marginea Focșaniului

Consilierii locali vor discuta, în ședința de astăzi, proiectul referitor la baza sportivă de antrenament pentru tenis pregătită de profesorul Răzvan Bucuroiu la marginea Focșaniului. Propus a fi realizată la marginea unui cartier rezidențial, baza sportivă va avea șapte terenuri de tenis, locuri de parcare pentru cei care vor veni aici. Va exista un pavilion administrativ, cu două etaje iar terenurile vor fi acoperite, în partea de vest, cu balon gonflabil. Accesul se va realiza prin drumurile din cartierul rezidențial. Proiectul este derulat prin compania GB Tennis Team SRL.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal al proiectului a fost în dezbatere publică, după ce a primit toate avizele din partea autorităților. Are inclusiv avizul Ministerului Agriculturii pentru atragerea în intravilan a celor 5000 metri pătrați de teren agricol de la marginea Focșaniului, în zona cartierelor rezidențiale care se construiesc între municipiu și Petrești. „Nu au fost înregistrate niciun fel de opinii sau observații la nici una dintre metodele utilizate pentru informarea cetățenilor”, se arată în raportul atașat proiectului de hotărâre.

Profesorul și antrenorul Răzvan Bucuroiu continuă activitatea de promovare a tenisului începută de tatăl său, regretatul George Bucuroiu. Mai mult decât un antrenor, George Bucuroiu a lăsat în urmă o bază sportivă de excepție în Focșani Sud, a crescut pentru tenis numeroși copii și tineri, a inițiat și a organizat turnee care continuă peste timp, cel mai important fiind cel ce pune în fiecare an Focșaniul pe harta tenisului mondial, „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani”. George Bucuroiu are titlul post mortem de Antrenor Emerit al Tenisului conferit de Federația Română de Tenis și de cetățean de onoare al municipiului Focșani. În ultimii ani, turneul „Vrancea Trophy” este derulat datorită strădaniilor lui Răzvan Bucuroiu. Cu sprijinul autorităților județene, al administrației locale și sponsorilor, „Vrancea Trophy” a devenit mai mare eveniment sportiv internațional al municipiului Focșani și al județului Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?