Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

VIDEO: Cereri online pentru obținerea unui loc de parcare în Focșani

Parking Focșani a introdus cererile online pentru obținerea unui loc de parcare rezidențial în municipiu. Cererile online pot fi completate accesând site-ul societății, http://www.parking-focsani.ro, unde a fost creat un buton special pentru cei care vor să depună online solicitările. Mai mult, pentru a veni în sprijinul focșănenilor, societatea a realizat și un tutorial pe youtube, unde sunt descriși toți pașii care trebuie parcurși de proprietarii autoturismelor pentru a cere un loc de parcare. Deși poate părea lung, filmulețul explică detaliat cum trebuie completată cererea astfel încât să fie înregistrată și să nu fie nevoie de atasarea altor documente suplimentare.

Directorul Parking, Nicușor Statache, ne-a spus că după finalizarea cererii, informațiile vor fi verificate de un operator și, în termen de 24 de ore, solicitanții vor primi un sms cu numărul de înregistrare. Dacă sunt probleme cu documentele, atunci vor fi communicate motivele pentru care cererea nu a fost înregistrată. Depunerea online a cererilor este o procedură la care s-a lucrat de la finele anului trecut, iar restricțiile de distanțare socială din ultimele luni au accelerat realizarea aplicației.

Este o proceduă care va simplica birocrația și va economisi timpul cetățenilor, care nu vor mai nevoiți să se deplaseze la Parking pentru a depune hârtiile. Practic, la acest moment, Parking acceptă plata online, are aplicația pentru cererea online, iar pasul următor este crearea unor conturi, cu user și parolă, pentru cei care au închiriat un loc de parcare astfel încât aceștia să rezolve totul din fața calculatorului.

Nu în ultimul rând, cei de la Parking vor începe procedurile pentru închirierea a încă 342 locuri de parcare stradale. Locurile au trecut în administrarea societății în urma aprobării Consiliului Local. Cele mai multe locuri sunt în Sud, în zona ANL, dar și pe străzile Popa Șapcă, Ghinea Dorinel, Dornișoarei, Cotești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?