Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

FOTO! Femeie bolnavă de coronavirus, luată cu izoleta la Slobozia Bradului. Primăria a fost închisă pentru două zile

Primăria Slobozia Bradului a fost închisă pentru două zile pentru dezinfecție, după ce o femeie infectată cu coronavirus a pătruns în sediul instituției, unde a intrat în contact cu mai multe persoane.
Femeia ar fi contactat virusul într-un centru de dializă din Focșani, unde merge de trei ori pe săptămână pentru a face dializă. Cu toate că știa că este bolnavă, femeia a mers, miercuri, la Primăria Slobozia Brdaului, pentru a ridica o sumă de bani de la casieria unității.
,,Am luat decizia de a închide primăria timp de două zile, joi și vineri, pentru a face dezinfecție în toate spațiile, deoarece miercuri o femeie care este confirmată ca fiind infectată cu Covid-19 a venit la primărie pentru a ridica o sumă de bani, timp în care a intrat în contact cu trei angajați ai instituției. După ce am aflat, imediat cei trei angajați s-au autoizolat la domiciliu pentru 14 zile. În această dimineață femeia a fost luată cu izoleta și a fost internată la Spitalul Municipal Adjud. Femeia depistată cu coronavirus face dializă de trei ori pe săptămână iar virusul l-ar fi contactat în acest centru de dializă. Mai grav este că numai pe parcursul zilei de miercuri această femeie a intrat în contact cu aproape 50 de persoane. Am anunțat situația la DSP Vrancea și așteptăm să vină să facă ancheta epidemiologică în teritoriu” , a afirmat primarul comunei Slobozia Bradului, Iulian Dumitru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?