Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

O tânără care a incendiat, la Bizighești, Mercedes-ul GLE al vedetei de tabloide Loredana Chivu, plasată în arest la domiciliu

Mașina vedetei de tabloide Loredana Chivu, un Mercedes GLE Cooupe, a fost incendiată la Bizighești în data de 8 mai, la ora 4 dimineața de o tânără din Panciu, cu domiciliul în Străoane. Motivul: gelozia! Femeia, în vârstă de 25 de ani, bănuia că soțul ei are o relație extraconjugală cu o tânără din Bizighești. Din acest motiv, în dimineața zilei de 8 mai, aceasta s-a urcat în mașina soțului și a plecat spre Bizighești pentru a-i cere socoteală presupusei amante a soțului. În drum, a oprit la o stație peco, de unde a cumpărat o sticlă de benzină cu care a mers la Bizighești. La tânăra din Bizighești se afla fratele Loredanei Chivu, care se deplasase cu mașina surorii sale.

Întâmplarea a făcut ca tânăra vizată de femeia din Străoane să fie surprinsă când lua ceva din autoturismul Loredanei Chivu. Cel mai probabil, femeia din Străoane a crezut că autoturismul aparține tinerei, iar după ce aceasta a plecat de la mașină, a stropit autoturismul cu benzină și i-a dat foc. Imediat după, a părăsit locul faptei în fugă, pierzând două telefoane ale soțului care au fost găsite de anchetatori. La fața locului au ajuns pompierii care, după lichidarea incendiului, au stabilit că focul a fost pus intenționat Femeia a fost reținută de polițiști pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Într-un buletin de presă al IPJ Vrancea se arată că: „La data de 8 mai a.c., ora 04.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism parcat pe o strada din localitatea Bizighești, ar fi fost cuprins de flăcări. Cu ocazia deplasării la fața locului au fost identificate mai multe persoane care lichidaseră flăcările ce cuprinseseră exteriorul autovehiculului, precum și un tânăr de 26 de ani, în posesia căruia se afla autoturismul. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, la data de 9 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au identificat o tânără de 25 de ani, din comuna Străoane, principala bănuită de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, faptă prev. și ped, de art. 253 alin.4 C. pen. În cauză s-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a tinerei, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vrancea, iar ulterior Judecătoria Focșani a dispus față de tânăra de 25 de ani, măsura arestului la domiciliu. Cercetările sunt continnuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”. Măsura nu este definitivă, atât inculpata cât şi procurorii putând face contestaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?