Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Tichete de 8 martie pentru cadrele didactice din SLI Vrancea

Sindicatul Liber din Învățământ (SLI) Vrancea oferă, cu ocazia zilei de 8 martie, tichete atât femeilor sărbătorite cât și bărbaților. Decizia aparține biroului executiv al SLI care dorește să-i recompenseze pe cei care sunt membri ai acestui sindicat. Tichetele au fost înmânate vineri, liderilor de sindicat din școli, care au fost prezenți la ședința Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea, unde au fost discutate și alte probleme din unitățile școlare din județ. Urmează ca începând de astăzi, tichetele să ajungă la toți angajații din învățământ, membri ai acestui sindicat, dar cu dedicație pentru doamne și domnișoare. Printre facilitățile de care se bucură membrii SLI Vrancea se numără și asistența juridică mai întâi de toate, tichetele cadou oferite cu prilejul Zilei Învățătorului, diverse reduceri la magazine și benzinării din județ, parteneriate cu centre medicale care oferă reducere pacienților – membri SLI, decontare de cursuri, diverse sume de bani ce constituie cadouri la căsătorie sau la nașterea unui copil, ajutor de înmormântare, iar începând cu data de 16 ianuarie, S.L.I. Vrancea a încheiat un contract de colaborare, pe o perioadă de un an, cu o firmă de specialitate pentru o asigurare de grup pe probleme medicale.

Conform informațiilor transmise de Constantin Ionescu, președintele S.L.I. Vrancea, beneficiile programului de asigurare de viață pentru membrii sindicatului sunt următoarele: creşterea motivaţiei personale prin oferirea unei asigurări, ca recunoaștere a valorii din partea S.L.I. Vrancea; protecţie financiară în cazul unui eveniment asigurat; încredere într-un parteneriat solid şi de lungă durată între membrii sindicatului și S.L.I. Vrancea; protecţie extinsă, pentru acoperire 24 de ore pe zi; posibilitatea de a alege servicii medicale private sau de stat, în ţară sau în străinătate; extinderea acoperirii pentru deces din accident, spitalizare şi incapacitate temporară de muncă, chiar şi după expirarea poliţei, dacă evenimentul asigurat s-a produs în perioada asigurată. Suma asigurată acoperirilor asigurării de viață pornește de la 40 de ron/zi pentru spitalizare sau concediu medical din orice cauză (nu mai mult de 30 de zile), până la maxim 10.000 ron pentru invaliditate permanentă parțială sau totală. În cazul intervențiilor chirurgicale suma asigurată va fi de 5000 de lei și tot atât vor primi și membrii de sindicat care se confruntă cu o fractură sau o arsură ca urmare unui accident. Pentru cheltuieli medicale din orice cauză, pot primi până la 1000 de lei, iar în cazul unui deces, familia membrului de sindicat decedat va primi 5000 de lei.

„Așa cum facem în fiecare an, oferim tichete cadou cu ocazia zilei de 8 martie tuturor colegilor din învățământ, membri ai Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea, adresându-le totodată un călduros la mulți ani și o primăvara frumoasă“, a declarat Constantin Ionescu, președintele SLI Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?