Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Şcoala Bordeşti, cea mai bună la rugby gimnaziu din judeţ

Echipa de rugby tag gimnaziu de la Şcoala Gimnazială „Învăţător Gheorghe Asănache” din Bordeşti, este noua campioană judeţeană la rugby din acest an. Aceasta a câştigat locul I, în urma Olimpiadei Gimnaziilor desfăşurată la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță” Gugești. Competiția a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, prin profesorii Romeo Păun și Cătălin Răileanu de la Liceul cu Program Sportiv din Focșani. În urma meciurilor disputate, locul I le-a revenit celor de la Şcoala Gimnazială „Învăţător Gheorghe Asănache” din Bordeşti – profesor, antrenor Aurel Şelaru, locul II Şcoala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Gugești, profesor Valentin Grecu, locul III Şcoala Gimnazială Vârteşcoiu, profesor Laurenţiu Bosnea.

Din echipa de la Bordești au făcut parte următorii jucători: Alin Doru Vlad, Lucian Trandafir, Mădălin Cosmin Potop, Maria Panaite, Ana Maria Dumitru, Maria Ștefania Dimitriu, Dorian Smărăndescu, Miruna Bălănică, Gabriela Pepeneață, Matteo Iancu, Aurelian Vlad, Marcel Andrei Isofache și Cosmin Narcis Bălănică. Meciul cel mai antrenant și așteptat de toți participanții a fost al şcolarilor din clasele primare unde s-au întâlnit reprezentativele de la Școala Coroteni – Slobozia Bradului și de la Școala Gimnazială „Învăţător Gheorghe Asănache” din Bordeşti, cei care de fapt participă an de an la astfel de competiții. La această categorie, locul I a fost adjudecat în cele din urmă de Şcoala Coroteni, profesor Liliana Toader Botan, iar pe locul II s-au clasat şcolarii de la Şcoala Gimnazială „Învăţător Gheorghe Asănache” din Bordeşti, profesor Aurel Șelaru.

În perioada următoare vor fi stabilite locaţiile unde se vor desfăşura fazele de zonă ale gimnaziadei şi unde judeţul Vrancea va fi reprezentat de Şcoala Gimnazială „Învăţător Gheorghe Asănache” din Bordeşti la gimnaziu și Şcoala Coroteni la primar. Iată că acolo unde se muncește, se văd și rezultatele chiar dacă echipele participante provin din mediul rural și, așa cum spun profesorii, nu au săli de sport sau terenuri amenajate unde să își desfășoare activitatea de educație fizică, așa cum se cuvine. „Anul acesta nu prea am avut unde să ne pregătim deoarece se face un teren nou la Bordești și mai mult erau grămezi de pământ și piatră, însă am reușit să câștigăm locul I. Le mulţumesc părinţilor care ne sunt mereu aproape, doamnei director Daniela Burducea şi Anicuţei Rotaru, din partea Consiliului Local de Dezvoltare, dar şi autorităților locale şi tuturor consilierilor locali din Bordeşti, care ne sprijină tot timpul. Am avut încredere în elevii mei și iată că am reușit. La noi rugby a devenit o tradiție de câțiva ani și am demonstrat în felul acesta că localitatea Bordeşti are valoare, are tradiţie şi cu toţii trebuie să ne ocupăm de valorile care ne definesc”, a spus profesorul Aurel Şelaru, de la Bordeşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?