Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

GALERIE FOTO: 100 de zile de educație la școala din Popești

Școala Gimnazială „Profesor Doctor General Gheorghe V Zaharia” Popești a fost gazda unui concurs ce a reunit pentru a XI-a oară, elevi din școli rurale și urbane din județul Vrancea, cu scopul de a demonstra o problemă matematică. Conform informațiilor furnizate de profesorul de istorie, Ionuț Bercaru, elevii au marcat 100 de zile de educație sau One hundred days of education! Astfel, cu ajutorul bagajului cognitiv și al abilităților artistice, aceștia au avut de rezolvat următoare problemă: prezentarea unui profesor reprezentativ pentru școală în limba română + prezentarea unei personalități din aria de interferență româno-engleză-americană în limba engleză + cunoștințe de cultură generală românească și britanică + poezie în limba engleză = 100 de zile de educație.

Juriul, condus de profesoara Silvia Perișan de la Școala Gimnazială Urechești, a urmărit cu atenție fiecare probă a concursului și a decis câștigătorii: Theodora Golea și Bianca Maria Dănilă de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Focșani, pentru prezentarea unei personalități în limba engleză, Sara Drăgoi de la Școala Gimnazială „Prof. Dr. General Gheorghe V Zaharia” Popești, pentru prezentarea unui cadru didactic în limba română, Alexandra Fulga și Raluca Victorița Negrea de la Școala Gimnazială „Învățător Gheorghe Asănache” Bordești, pentru recitarea poeziei în limba engleză.

În urma cumulării punctajelor de la cele 4 probe, s-au atribuit următoarele premii: premiul I pentru echipajul de la Liceul Pedagogic Focșani, profesor Ana Cursaru, premiul II pentru echipajul de la Școala Popești, profesor Laura Bercaru, premiul III pentru echipajul de la Școala Bordești, profesor Ionuț Bercaru. Ca în fiecare an, elevii au fost răsplătiți cu diplome, dulciuri și cărți, pregătite de organizatorii de la școala din Popești. „Mă bucur mult pentru că am participat și în acest an la concursul ”100 de zile de educație”. Este un prilej minunat să îți faci prieteni noi, să afli lucruri interesante despre diferite școli din județ și să vezi cum se descurcă în limba engleză alți colegi”, ne-a declarat eleva Alexandra Fulga, elevă în clasa a VI-a la școala gimnazială din Bordești, una din câștigătoarele din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?