Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Handbal, Liga Națională – Meci important, dar nu decisiv!

* CSM Focșani 2007 – CSM București, în această seară, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă

Într-un meci restant din etapa a 17-a, vor juca în această seară, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă, CSM Focșani 2007 și CSM București. Oaspeții vin după spectaculoasa calificare în sferturile de finală ale Cupe EHF. Au, cu siguranță, un moral foarte bun, dar pot avea un grad de oboseală de care să profite formația focșăneană, aflată în mare nevoie de puncte. Bucureștenii și-au securizat locul de play-off și, lipsiți de presiunea punctelor, vor evolua cu lejeritatea care să le pună mari probleme handbaliștilor antrenați de Dalibor Cutura. Focșănenii, care au câștigat în acest an partida cu buzoienii, în Sala Polivalentă, au pierdut, într-un final ciudat, meciul de la Vaslui și au fost întrecuți fără drept de replică de Dobrogea Sud, sunt într-o situație dificilă. Înainte de toate pentru că au nevoie de victorie, pentru puncte și moral, ca în continuare să se bată pentru locul de play-off pe care și l-au propus la startul campionatului. Apoi, pentru că au mari probleme de lot! Au evoluat la Constanța fără patru jucători de bază, adică, primii patru marcatori ai echipei, și a ieșit foarte prost.

Nu cred că înlocuitorii nu au avut valoare, ci mai degrabă că nu au avut încredere în ceea ce pot, fond pe care a apărut deconcentrarea, exploatată fără milă de gazde. CSM București este o formație care își lasă adversara să joace. Nu are agresivitatea pe care am văzut-o la constănțeni. Situație pe care gazdele o pot folosi jucând cât pot de bine. Așa cum au făcut-o în tur, la București, unde au condus până în final de meci, când au fost egalați. Și cum au jucat în octombrie 2018, în Polivalentă, când au condus cu 8-1. Este adevărat că atunci au părut că s-au temut să nu piardă victoria, s-au crispat și au fost nevoiți să accepte remiza. Au făcut acest recurs la memorie pentru a le aminti, practic, acelorași jucători, că partea bună a istoriei se repetă dacă știi să-i valorifici învățămintele! Iar în această seară, focșănenii pot termina câștigători și face, astfel o premieră în jocurile cu CSM București!

Meciul va fi arbitrat de Radu Iliescu și Doru Pascu Manea, din București iar observarea va fi fi asigurată de Gheorghe Bejinariu, din Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?