Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO! PNL-istul Ion Ștefan a ajuns de râsul lumii; e „cel mai făcut grămadă din acest guvern”

„Nu sunt sigur sută la sută, dar cred că l-am găsit pe cel mai făcut grămadă din acest guvern. Îl cam bănuiam, îl cam bănuiam, de ce să mințim, dar acum a confirmat omul. I-au ieșit analizele: e… cum ziceam, grămadă. Este vorba de Ion Ștefan. Eh, acum a venit cu un program. E belea, abia m-am oprit din râs. Era să nu pot să trag emisiunea”, zice, în stilul caracteristic, Dragoș Pătraru, la Starea Nației.

Jurnalistul amintește că este vorba despre „nenea care a vrut să-și facă o căbănuță confort trei, dar i-a scăpat zidarului mâna și i-a ieșit o chestie cât Titanicu”, „ăla care se alinta cu penele, pedele, petedele, de-i venea și lui Orban să vomite; și Orban are ficatu’ antrenat, vorba aia…”.

Ministrul Grindă afirmă că „deci mâine… vom construi acum. Deci prin semnarea acestor… mâine.. ceea ce am putea mâine, facem astăzi. Construim acum mâine.”

Înainte de confuzia dintre azi și mâine a existat, desigur, confuzia dintre PNDL 2, imposibil de pronunțat de către ministrul „Grindă”, și PNL. Asta pentru că, potrivit declarației acestuia, s-a ocupat mai mult de PNL.

Penelistul a ajuns în atenția presei centrale chiar înainte de învestire din cauza căsuței care s-a transformat în căsoaie. Conform Digi24, liberalul a dat vina „pentru construcția faraonică pe constructor și pe soția lui. Constructorul ar fi greșit o grindă și așa s-a trezit cu etaj în loc de mansardă, iar soția lui a fost cea care și-a dorit o casă mare. Deputatul a spus că s-a resemnat cu ideea, nu poate să dărâme casa”.

Nu trebuie însă uitate nici momentele când a luat microfonul de la tribuna Camerei Deputaților și a plecat cu el pentru a întrerupe dezbaterile parlamentare. A declarat ulterior că s-a gândit chiar să apeleze la o falsă alarmă cu bombă, tot cu scopul de a întrerupe ședința.

Dar pentru vrânceni, bâlbele lui Ștefan sunt o obișnuință. Într-o dezbatere electorală la TVR Iași, înainte de alegerile locale, el spunea „sitter manager”, în loc de city manager, confunda milioanele cu miliardele, orașul cu județul, afirma că este „un cetățean care am construit un gard în viața mea” și, atunci când candidatul ALDE a spus că din administrația locală a făcut parte mereu și PNL, Ion Ștefan a declarat: „sunt părtași la hoție cu toții”.

În seara alegerilor locale a fost însă poate cel mai penibil moment pentru Ștefan, atunci când anunța cu nonșalanță că a devenit primar, ba chiar a dat procente din exit poll-uri și mulțumea pentru „sprijinul și curajul care mi l-ați acordat”. Visul i s-a năruit dimineață, odată cu anunțarea rezultatelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?