Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Locuri de muncă vacante: 314 în Vrancea, 453 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 314 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 453 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 50 operatori confecționeri industriali și tot atâția muncitori necalificați în industria confecțiilor. Mai sunt oferte pentru 12 lucrători comerciali, câte 11 patiseri și ambalatori manuali, iar câte 10 locuri de muncă declarate vacante sunt pentru tehnician gestiunea producției, confecționer asamblor articole din textile și călcătoreasă lenjerie.

Șase locuri de muncă sunt disponibile pentru vânzători, iar câte 5 pentru zugravi, tanșatori carne, operatori la fabricarea mezelurilor, ingineri tricotaje confecții, gestionari depozit, electricieni, operatori mașini unelte comandă numerică, muncitori necalificați, îngrijitori de animale și dulgheri, iar pentru manipulanți mărfuri, lucrători în bucătărie și agenți de securitate și intervenție sunt câte 4 oferte. Câte 3 locuri de muncă vacante sunt pentru ospătari, strungari, operatori la prepararea produselor de panificație, instalator, frezor, fierar betonist, asistent medical generalist și ajutor ospătar.

Câte 2 oferte sunt pentru cei de meserie: șofer, rectificator, operator la prepararea băuturilor, îngrijitori copii, electromecanic, controlor calitate, cofetar, bucătar, agent vânzări și agent reclama publicitară. Pentru vopsitor industrial, tehnician sisteme de securitate, tehnician service, spălător vehicule, sociolog, operator validare introducere prelucrare date, medic veterinar, lăcătuș mecanic, izolator termic, funcționar administrativ, frizer, fotograf, femeie de serviciu, electrician auto, consilier microbiolog, brutar și barman este câte o singură ofertă.

Oferta de locuri de muncă în CEE

În CEE sunt disponibile 453 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 30 de montatori mobilă, 2 ReactJS Fronted Developer, 3 tâmplari de ferestre (femei și bărbați), 4 tâmplari producție de mobilier (femei și bărbați). Câte 8 oferte sunt pentru electricieni, stivuitoriști, lăcătuși mecanici în construcții și instalatori sanitari și de încălzire, în toate cazurile putându-se angaja atât bărbați cât și femei. De asemenea, mai sunt 7 posturi pentru operatori CNC și 6 oferte pentru faianțari, ofertele fiind atât pentru bărbați cât și femei.

În Danemarca sunt disponibile câte 3 posturi pentru horticultori – inginer agronom și manager de producție și 2 pentru manager de fermă. În Germania se pot angaja câte 5 electricieni și 5 preparatori de înghețată, 3 mecanici mașini de prelucrare a plasticului. De asemenea, se mai pot angaja câte 2 îngrijitori persoane vârstnice în azil, mecanici de proces – mașini producție muluri, junior chef/ sous chef, dar și câte un instalator instalații gaze, de încălzire și gaz, parchetar, lăcătuș, tâmplar, specialist IT, consultant IT, dezvoltator software, ospătar, menajeră, commis de rang mic dejun, recepționer, ajutor la curățenie, recepționer, manager de recepție, bucătar, cameristă, demichef de rang, commis de rang, recepționer SPA, chef de pârtie, chef de rang, bufetier. De asemenea, se mai pot angaja 20 de specialiști în confecționare mobilă (program de ucenicie), dar și câte 30 manipulanți mărfuri și operatori stivuitori.

În Norvegia sunt locuri de muncă disponibile pentru câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto, 5 posturi pentru ospătari și unul pentru antrenor de gimnastică ritmică. De asemenea, se mai pot angaja câte 10 instalatori, tâmplari/ dulgheri și electricieni, dar și 2 montatori folii ferestre/ parbrize mașini. În Olanda sunt vacante câte 20 de posturi procesor bulbi de flori, pentru operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare și muncitori în sera de flori. Se mai pot angaja 30 de muncitori necalificați în grădinărit, câte 10 muncitori în producția de roșii și instanlatori sanitari, de încălzire și aparate de aer condiționat, 5 culegători fructe și 40 culegători de căpșuni în sere. Pentru culegători flori sunt 2 posturi disponibile.

În Slovacia se pot angaja 12 sticlari, în Slovenia un bucătar și doi programatori, iar în Spania 15 tehnicieni mecanici și electrici la întreținere echipamente și 2 turnători modelieri.

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?