Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Locuri de muncă vacante: 351 în Vrancea, 322 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 351 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 322 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 97 operatori confecționeri industriali, dar și 57 de muncitori necalificați în industria confecțiilor, 17 muncitori necalificați și 16 confecționeri asamblori articole din textile. Mai sunt oferte pentru câte 12 călcători finali, lucrători comerciali și fierar betoniști și câte 10 pentru instalatori apă-canal, infroniști și dulgheri. Pentru șoferi sunt 8 locuri de muncă disponibile, câte 6 pentru strungari, muncitori necalificați în agricultură și îngrijitori animale, iar câte 5 pentru manipulanți mărfuri și ambalatori manual. Pentru tâmplari, lucrători stație carburanți și lăcătuși mecanici sunt câte 4 oferte, iar câte 3 pentru vânzători, ingineri mecanici, electricieni, contabili și agenți de securitate.

Câte 2 oferte sunt pentru cei de meserie: zidar, sudor, patiser, operator mașini unelte comandă numerică, operator introducere validare prelucrare date, operator deratizare dezinsecție dezinfecție, ospătar, mecanic utilaj, mecanic auto, lucrător sortator deșeuri, lucrător bucătărie, bucătar, brutar și ajutor bucătar. Pentru tehnician echipamente de calcul și rețele, medic veterinar, lucrător gestionar, inginer informatică, electrician auto și asistent veterinar este câte o singură ofertă.

 

Oferta de locuri de muncă în CEE

În CEE sunt disponibile 322 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 30 de montatori mobilă și 2 ReactJS Fronted Developer, iar în Belgia sunt 5 posturi disponibile pentru lucrători în agricultură.

În Germania se pot angaja 6 electricieni, 5 preparatori de înghețată, câte 4 tehnicieni electricieni sau electroniști, personal în domeniul gastronomiei de sistem, câte 3 mecanici de proces – mașini producție muluri, mecanici mașini de prelucrare a plasticului. De asemenea, se mai pot angaja câte 2 șefi de echipă, bucătari, ospătari, îngrijitori persoane vârstnice în azil, dar și câte un maseur, sudor, recepționer, instalator instalații gaze, de încălzire și gaz, parchetar, lăcătuș, tâmplar, specialist IT, consultant IT, dezvoltator software, ajutor la curățenie, recepționer, manager recepție, cameristă, demichef de rang, commis de rang, recepționer SPA, junior sous chef, chef de pârtie, chef de rang și bufetier.

În Finlanda se pot angaja 10 instalatori de schele, în timp ce în Norvegia sunt locuri de muncă disponibile pentru câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto, 5 posturi pentru ospătari și un antrenor de gimnastică ritmică. În Olanda sunt vacante câte 20 de posturi procesor bulbi de flori, culegători afine, pentru operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare și muncitori în sera de flori. Pentru procesori de flori și plante în sere sunt 15 posturi disponibile, iar câte 10 pentru culegători căpșuni, muncitori necalificați în grădinărit și horticultură și muncitori în producția de roșii.

În Slovacia se pot angaja 12 sticlari, în Spania 15 tehnicieni mecanici și electrici la întreținere echipamente, iar în Ungaria câte 5 montatori structuri metalice și sudori.

 

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?