Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Mai multe locuri de muncă vacante în Vrancea decât în Comunitatea Economică Europeană: 414 în județ, 317 în CEE

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 414 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 317 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 177 operatori confecționeri industriali, dar și 62 de muncitori necalificați în industria confecțiilor și câte 20 de muncitori necalificați, instalatori apă-canal, ifroniști, fierar betoniști și dulgheri. Își mai pot găsi de lucru 15 confecționeri asamblori articole din textile, 12 călcători finali, dar și câte 9 agenți de securitate și ambalatori manual. De asemenea, mai sunt oferte pentru 8 lucrători comerciali, câte 6 muncitori necalificați în agricultură, manipulanți mărfuri, lăcătuș mecanici și îngrijitori animale, 5 posturi pentru vânzători, iar câte 4 pentru tâmplari, strungari, ospătari, lucrători bucătărie, electricieni și bucătari. 3 locuri de muncă sunt disponibile pentru lucrători sortatori deșeuri, iar câte 2 pentru tehnicieni echipamente de calcul și rețele, sudori, ingineri mecanici, ajutor bucătar și ajutor ospătar.

Câte un post este disponibil pentru cei de meserie: tehnician rețele telecomunicații, tehnician sisteme securitate, medic veterinar, contabil, agent comercial, agent vânzări, lucrător stații carburanți, inginer informatică, șofer autosanitară, lucrător gestionar, izolator termic, funcționar administrativ și electrician auto.

 

A scăzut oferta de locuri de muncă în CEE

În CEE sunt disponibile 317 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 30 de montatori mobilă și 2 ReactJS Fronted Developer, iar în Franța este vacant un post de lucrător polivalent în hotel.

În Germania se pot angaja 6 electricieni, 5 preparatori de înghețată, câte 4 tehnicieni electricieni sau electroniști, personal în domeniul gastronomiei de sistem, câte 3 mecanici de proces – mașini producție muluri, mecanici mașini de prelucrare a plasticului. De asemenea se mai pot angaja câte 2 șefi de echipă, bucătari, ospătari, îngrijitori persoane vârstnice în azil, dar și câte un maseur, sudor, recepționer, instalator instalații gaze, de încălzire și gaz, parchetar, lăcătuș, tâmplar, specialist IT, consultant IT, dezvoltator software, ajutor la curățenie, recepționer, manager recepție, cameristă, demichef de rang, commis de rang, recepționer SPA, junior sous chef, chef de pârtie, chef de rang și bufetier.

În Finlanda se pot angaja 10 instalatori de schele, în timp ce în Norvegia sunt locuri de muncă disponibile pentru câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto și 5 posturi pentru ospătari. În Olanda sunt vacante 20 de posturi procesor bulbi de flori, iar câte 10 pentru culegători căpșuni și muncitori necalificați în grădinărit și horticultură. Pentru culegători de afine sunt 20 de posturi, pentru procesori de flori și plante în sere 15, câte 20 pentru operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare și muncitori în sera de flori, 30 pentru muncitori necalificați în grădinărit, iar 10 pentru muncitori în producția de roșii.

În Slovacia se pot angaja 12 sticlari, în Spania 15 tehnicieni mecanici și electrici la întreținere echipamente, iar în Ungaria câte 5 montatori structuri metalice și sudori.

 

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?