Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

GALERIE FOTO: Parcul din zona Gării din Odobești va fi reamenajat

            Primăria Odobești a scos la licitație, în luna iunie, contractul de achiziție publică de lucrări în scopul realizării obiectivului „Amenajare Parc Gară în orașul Odobești”. Proiectul este finanțat din fonduri ale Uniunii Europene prin Programul Operațional Regional POR 2014-2020, Axa prioritară 13. Contractul cuprinde: Servicii de Proiectare: Documentație Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire, Documentație Tehnică pentru Organizarea Execuției, Documentație pentru obținerea avizelor și a acordurilor, Proiect Tehnic, Detalii de Execuție; Execuție Lucrări: de amenajare spații verzi și locuri de recreere, pe o suprafață totală de 4,8 mii mp.

Pe această suprafață vor fi executate următoarele lucrări: amenajare spații verzi (gazon și trandafiri); alei pietonale; zone cu aparate fitness; parcări auto; platformă amplasare toalete ecologice. De asemenea, parcul va fi echipat cu mobilier urban: bănci, coșuri de gunoi, toalete ecologice și aparate fitness, va fi prevăzut cu sistem de iluminat propriu, alcătuit din stâlpi de iluminat cu sursă de iluminat LED și va avea sistem de supraveghere video. Valoarea estimată este de 567 mii lei.

Prin realizarea proiectului „Amenajare Parc Gara în Orașul Odobești” se urmărește îndeplinirea obiectivelor cuprinse în Strategia de Dezvoltare Locală a Orașului Odobești 2014-2020, în ceea ce privește crearea de spații verzi, de locuri de petrecere a timpului liber, cu diverse activități, care să ofere oportunități de distracție și confort, pentru toți locuitorii orașului dar și pentru turiști, obiective aflate în corelare cu Strategia de dezvoltare a județului Vrancea, pentru aceeași perioadă.

Primăria Odobești mai are în derulare un proiect care vizează înființarea unei zone de agrement și petrecere a timpului liber în cartierul Mihail Sturza, din Odobești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?