Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Locuri de muncă vacante: 500 în Vrancea, 541 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 500 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 541 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 77 operatori confecționeri industriali, dar și 54 de muncitori necalificați și câte 50 de instalatori apă-canal, ifroniști, fierar betoniști și dulgheri, în timp ce pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor sunt 39 de posturi. Își mai pot găsi de lucru câte 12 lucrători comerciali și confecționeri asamblori articole din textile, 10 călcători finali, dar și 9 agenți de securitate. De asemenea, mai sunt oferte pentru câte 7 vânzători și manipulanți mărfuri și câte 5 frezori, electricieni și ambalatori manual. Pentru tâmplari, șoferi, bucătar, ospătar și lucrător în bucătărie sunt câte 4 oferte, iar câte 3 locuri de muncă sunt disponibile pentru cei de meserie strungar, muncitor necalificat în agricultură, lucrător sortator deșeuri și lăcătuș mecanic.

Pentru tehnicieni echipamente de calcul și rețele, rectificatori, patiserie și îngrijitori animale sunt câte 2 oferte, iar câte una pentru tehnician rețele telecomunicații, tehnician sisteme securitate, medic veterinar, maistru prelucrări mecanice, contabil, agent comercial, agent vânzări, lucrător stații carburanți și inginer informatică.

 

Germania angajează preparatori înghețată

În CEE sunt disponibile 541 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 30 de montatori mobilă, 7 muncitori calificați în domeniul forestier și 2 ReactJS Fronted Developer. În Franța este vacant un post de lucrător polivalent în hotel, iar în Danemarca se pot angaja 10 operatori mașini ambalare, 2 mecanici utilaje fermă și un horticultor – inginer agronom.

În Germania se pot angaja 6 șoferi pe distanțe lungi sau scurte și tot atâția electricieni, 10 specialiști logistică depozit, câte 5 manipulanți bagaje, operatori stivuitor și preparatori înghețată, dar și câte 4 tehnicieni electricieni sau electroniști și personal în domeniul gastronomiei de sistem. Pentru mecanic proces – mașini producție muluri și mecanici mașini de prelucrare a plasticului sunt câte 3 oferte, iar câte 2 pentru șef de echipă, bucătar, ospătar, îngrijitor persoane vârstnice în azil. Câte un singur loc de muncă este pentru cei de meserie: maseur, sudor, recepționer, instalator instalații sanitare, de încălzire și gaz, parchetar, lăcătuș, tâmplar, specialist IT, consultant IT, dezvoltator software, cameristă și bufetier.

În Finlanda se pot angaja 10 instalatori de schele, în timp ce în Norvegia sunt locuri de muncă disponibile pentru 40 de lucrători în producție, câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto, 5 posturi pentru ospătari și două pentru operatori CNC/ mașinist. În Olanda sunt vacante 25 de posturi pentru culegător ardei, 35 de posturi procesor bulbi de flori, 8 pentru procesori bulbi lalele, iar câte 10 pentru cilegători căpșuni și muncitori în producția de roșii. Câte 15 oferte sunt pentru procesori de flori și plante în sere și procesori bulbi de flori, câte 20 pentru operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare, muncitori necalificați în grădinărit și horticultură, culegători afine, operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare și muncitori în sera de flori. 30 de posturi sunt pentru muncitori necalificați în grădinărit.

În Slovacia se pot angaja 12 sticlari, iar în Ungaria sunt locuri de muncă pentru 10 dulgheri, 10 lucrători în construcții, 10 montatori structuri pentru construcții, 10 vânzători și 10 casieri, câte 6 operatori la mașini de prelucrare în industria alimentară și brutari, câte 5 măcelari, montatori structuri metalice și sudori, 20 manipulanți mărfuri la raft și pentru câte 3 posturi pentru bucătar, ajutor bucătar, consilier vânzări, facturiști și cofetari. Pentru electricieni de reparații frigidere, muncitori necalificați și asistenți comerciali sunt câte 2 posturi disponibile.

 

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?