Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

”Exprimă-te!”, proiect al DJST Vrancea pentru adolescenți

La Centrul de Tineret Focșani – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea s-a desfășurat, în data de 01 IUNIE 2019 activitatea principală din cadrul proiectului de tineret Exprimă-te!”, cuprins în Calendarul de activități de și pentru tineret pe 2019 al Centrului de Tineret Focșani, aprobat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Proiectul a fost un atelier de dezvoltare personală care a urmărit autoevaluarea corectă a adolescentului, însușirea artei argumentative, conștientizarea importanței etichetelor de bază în relațiile colegiale, de afaceri și eticheta la telefon, conștientizarea faptului ca succesul depinde de bunele maniere, de cunoașterea regulilor de bază în relațiile interpersonale, toate cele enumerate fiind prezentate și discutate în cadrul acestui workshop.

În mijlocul tinerilor s-a aflat doamna Ina-Mihaela Custura, de la firma Edu Innovation Store, care a încercat, în cadrul acestui proiect, stimularea motivaţiei pentru evoluţie şi optimizare şcolară şi personală, dar şi deprinderea unor abilităţi de comunicare şi socializare in randul tinerilor.

Astfel, ziua de 01 IUNIE a fost sărbătorită și la Centrul de Tineret Focșani cu tort (din partea dnei. Mihaela Lovin de la DGASPC Vrancea) și apă și sucuri din partea firmei Coca Cola, cărora le mulțumim din suflet, toate acestea desfășurându-se în cadrul proiectului de comunicare si dezvoltare personală “Exprimă-te!”. La acest frumos proiect au participat tineri din cadrul Directței Generale de Asistență Socială și Protectia Copilului Vrancea, coordonați de doamna Mihaela Lovin – Șef Centrul de Asistență și Sprijin Focșani și însoțiți de doamnele Ghinea Veronica și Popa Mariana. De asemenea, au mai participat și tineri de la mai multe licee din Focșani: de la Colegiul Economic “M.Kogălniceanu” Focșani, de la Colegiul Tehnic “ Edmond Nicolau” Focșani și de la C.N. “Al.I.Cuza” Focșani.

Săptămâna aceasta, în zilele de 08-09 iunie 2019 vor avea loc alte 2 activități principale, din cadrul proiectului Antreprenoriat pe bune”. Acest proiect este unul de consultanță și consiliere pentru tineri, care îşi propune să familiarizeze tinerii cu mecanismele managementului de afaceri şi să le dezvolte abilităţile necesare pentru a gestiona o afacere sau elemente ale unei afaceri

Mulțumim colaboratorilor, școlilor participante la aceste activități, profesorilor coordonatori, și nu in ultimul rând, elevilor implicați în proiectele organizate de Centrul de Tineret Focșani – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea. Mulțumim și firmei Coca – Cola pentru sprijinul oferit!

DIRECTOR EXECUTIV, Daniel Gongu

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?