Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Aparatură nouă și medici noi la Spitalul Municipal Adjud

Cinci medici, din cinci specialități medicale, s-au alăturat recent colectivului din cadrul Spitalului Municipal Adjud, acoperind astfel o parte din deficitul care se înregistra în mai multe secții ale unității medicale. Doctor Șargu Doina Mărioara, medic primar Obstetrică-Ginecologie, doctor Pantea Valentin, medic primar Chirurgie generală (actualmente ocupă și funcția de director medical), doctor Dospinescu Laura Mihaela, medic specialist Reumatologie, doctor Filip Luca Valentina, medic specialist Medicină de Urgență, și doctor Soare Sava, medic primar Boli interne, sunt cei cinci noi medici ai Spitalului Municipal Adjud, la care pacienții pot apela cu încredere.

La acest moment, Spitalul Municipal Adjud are 173 paturi pentru spitalizare continuă și 12 paturi pentru spitalizare de zi, laborator de analize medicale, laborator radiologie și imagistică medicală, farmacie, precum și două linii de gardă, prin care se asigură continuitatea asistenței medicale.

De asemenea, Spitalul Municipal Adjud dispune de aparatura medicală necesară intervențiilor medico-chirurgicale. Cea mai recentă achiziție a Spitalului Municipal Adjud constă în aparatură pe linie digestivă. „Am luat o linie completă, care cuprinde și colonoscop, și aparatură medicală pentru sistemul digestiv superior. Avem trei medici specialiști pe gastroenterologie. Și nouă ne este frică tot timpul că am putea rămâne fără medici, pentru că noi lucrăm într-o proporție de 60-65% cu medici pensionari. Și din cei cinci medici nou sosiți, doar trei sunt în floarea vârstei. Chirurgul este din București, din Bacău este medicul radiolog, doctorița de la Urgențe a fost rezidentă pentru Moinești, a lucrat un pic acolo, apoi a venit la noi și a dat concurs”, ne-a declarat managerul Spitalului Municipal Adjud, Monica Bercea.

2 COMENTARII

  1. Tot ceea ce s-s prezentat in stire ca fiind realizat la Spitalul Adjud se datoreaza faptului ca omul sfinteste locul.Totul cere timp,pasiune,aptitudini si multa munca.A fi omul potrivit la locul potrivit,raspunzand cerintei de piata, este problema cheie.Felicitari doamnei manager Monica Bercea pentru tot ce a reusit sa fie la acest moment unitatea al carui management se ocupa.

  2. Bine ar fi să rămână aici medicii care au apărut. Ne dorim asta. Mai târziu, poate și un medic oncolog și un tomograf și așa mai departe. Deocamdată le urăm: ”Bun venit”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?