Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: La aniversarea Carrefour, Andra şi Pepe au susținut un concert extraordinar pentru vrânceni

Turneul eveniment ”Live&Crunchy” cu Andra și Pepe, organizat de Carrefour, a ajuns sâmbătă seara și în parcarea hipermarketului Carrefour Focșani, din Calea Moldovei. Concertul extraordinar, organizat cu ocazia împlinirii a unui sfert de secol de activitate în România a celui mai mare retailer european, a strâns în parcarea Carrefour Focșani sute de oameni, care s-au bucurat de vreme bună, muzică de excepție și au putut gusta din preparatele delicioase de la Food Trucks. Doritorii s-au putut inspira pentru noi rețete în bucătărie de la Chef Ciprian Ogarcă, iar între orele 20:00 – 24:00 clienții au avut 10% reducere din valoarea produselor cumpărate în Carrefour Focșani.

Spectacolul a fost prezentat de Cătălin Măruță, primul care a urcat pe scenă fiind îndrăgitul interpret de muzică latino, Pepe. Acesta și-a bucurat timp de o oră fanii, sosiți în număr mare, cu cele mai cunoscute şi îndrăgite melodii ale sale. Oamenii au cântat și au dansat împreună cu Pepe, arătându-i artistului încă o dată cât de iubit este în Vrancea.

Pe scenă a urcat apoi Andra, care a interpretat alături de band-ul său unele dintre cele mai iubite piese ale sale. Și de această dată publicul și-a arătat admirația față de una dintre cele mai bune voci feminine din țară.

„Mă mai întreabă lumea cum rezist, pentru că nu este o viață ușoară, atunci când ești și mamă și artist și le spun că-mi place ceea ce fac. N-aș rezista în ritmul ăsta, dacă nu mi-ar plăcea să cânt, merită orice efort și orice sacrificiu. Îmi place să fiu pe scenă și ăsta este motivul pentru care lumea vede că sunt cu sufletul acolo. Colaborarea cu Carrefour nu a fost nimic forțat, a venit dintr-odată, ne-am împrietenit prima dată la Sala Palatului, după care am făcut câteva concerte prin țară și dacă tot ne-am împrietenit, am zis să facem ceva împreună și uite așa s-a născut acest turneu și mă bucur tare mult că m-au ales pe mine. Eu sunt conștientă de ce sunt eu ca artist, dar sunt conștientă că sunt atâția artiști buni pe piață și mă bucur că există această relație de prietenie între mine și Carrefour și avem această colaborare. Vreau să le mulțumesc oamenilor care au stat până la această oră să ne asculte, am văzut că s-au simțit bine și au cântat, au dansat. E tare frumos pentru noi să venim într-un loc unde se strînge atâta lume, care vine pentru noi, să se simtă bine pe muzica noastră”, ne-a spus Andra.

Spectacolul a durat mai bine de 3 ore, iar cei prezenți au avut parte de explozii de confetti, jocuri de lumini, artificii, baloane gigant, animaţie, întreg spectacolul fiind proiectat pe ecrane imense. Conform declaraţiilor organizatorilor, Live& Crunchy se bazează pe un concept fundamentat pe alăturarea într-un mod fericit a trei domenii: Muzică, Food şi Experienţe.

Seria turneelor organizate de Carrefour continuă pe 2 iunie la Baia Mare, pe 8 iunie la Satu Mare, pe 29 iunie la Brăila, pe 16 august la Drobeta, pe 30 august la Timișoara și în Sibiu în zilele de 7 și 8 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?