Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

Locurile de joacă de la două creșe din Focșani, REAMENAJATE ȘI DOTATE cu echipamente moderne

Primăria Focșani a realizat proiectele pentru reabilitarea locurilor de joacă la două creșe din municipiu. Este vorba despre Creșa nr. 1 din strada Aleea 1 Iunie și Creșa nr. 7 din strada Diviziei. Locurile de joacă urmează să fie reamenajate și dotate cu echipamente moderne.

Proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico economici, care va sta la baza documentelor de achiziție publică a lucrărilor de execuție, urmează să fie aprobate în ședința Consiliului Local Focșani din 16 mai. „Terenurile de joacă existente la data prezentă sunt deteriorate și inestetice, cu echipamente de joacă vechi, ruginite, sparte, rupte sau din materiale neconforme, ceea ce pune în pericol siguranța copiilor”, se arată în raportul atașat proiectului de hotărâre.

La cele două creșe vor fi montate echipamente noi de joacă pentru copiii cu vârsta până în trei ani, precum ansamblu joacă tip vapor, hipopotam, colibă tip cort indian, foișor sau leagăn. Suprafața de joacă va fi acoperită cu dale antitraumă de cauciuc, cu o grosime de 3 centimetri. Valoarea totală a investiției la cele două creșe a fost estimată la 720 mii lei, suma urmând să sufere modificări în urma procedurilor de achiziție publică. Durata lucrărilor de construire a locurilor de joacă vor fi de maxim trei luni, finanțarea urmând să fie realizată din bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?