Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Locuri de muncă vacante: 453 în Vrancea, 387 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 453 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 387 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 110 operatori confecționeri industriali, 71 de muncitori necalificați în industria confecțiilor, 16 de muncitori necalificați, dar 20 de îngrijitori spații verzi. De asemenea, mai sunt disponibile 18 posturi pentru călcătorese lenjerie, 11 pentru șoferi și lucrători comerciali, iar 10 pentru vânzători, ospătari și brutari.

Se mai pot angaja câte 9 patiseri și muncitori necalificați în agricultură, câte 8 zidari și strungari, 7 zugravi, 6 mecanici auto, dar și câte 5 frezori și electricieni auto. Pentru tâmplari sunt 4 locuri de muncă disponibile, câte 3 pentru vopsitori auto și barmani, iar 2 pentru mecanici întreținere.

Câte un singur loc de muncă vacant este pentru: secretară, inginer auto, ambalator manual, administrator rețea calculatoare, casier, cofetar, cofetar decorator, consilier juridic, facturist.

 

În CEE sunt disponibile 387 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 30 de montatori mobilă și 7 muncitori calificați în domeniul forestier, iar în Belgia câte un inginer de sistem IT și dezvoltator Java, dar și 5 muncitori necalificați în grădinărit și horticultură. În Danemarca este un singur post disponibil, de lucrător la fermă, iar în Franța un post de lucrător polivalent în hotel.

În Germania se pot angaja 15 operatori spălări industriale, 10 manipulanți bagaje, câte 7 inspectori tehnic de tren, specialiști în siguranță transport pe calea ferată și grădinari. Își mai pot găsi de lucru în Germania 3 măcelari, 2 marinari și câte un comandant de navă, mecanic instalații sanitare, de încălzire și climatizare și cusător.

În Marea Britanie se pot angaja 15 farmaciști, în Irlanda 4 operatori CNC și 10 șoferi de tir, în timp ce în Norvegia sunt locuri disponibile pentru câte 10 instalatori ventilație, electricieni și instalatori, câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto și un post pentru medic hematolog. În Olanda sunt vacante 5 posturi pentru culegători căpșuni și 15 pentru procesori de flori și plante în sere.

În Polonia se poate angaja un muncitor întreținere, în Slovacia 12 sticlari, în Suedia 2 pizzari/ bucătari la gratar, Spania 100 de muncitori agricoli, iar în Ungaria câte 10 dulgheri.

 

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

 

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?